Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › vrdoljak_europska_komisija_potvrdila_da_hrvatska_stoji_zbog_neznanja_titani
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

22.02.
2017.

Ivan Vrdoljak: Europska komisija potvrdila da Hrvatska stoji zbog neznanja Titanik Vlade

17:05 | Šalje:  | komentara 1
Bjelovar info medijWatermark image
Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Europska komisija jasno ukazuje da strukturnih reformi nema otkad su na vlasti HDZ i Most

Ivan Vrdoljak: Europska komisija potvrdila da Hrvatska stoji zbog neznanja Titanik Vlade


Bjelovar info medijWatermark image
Europska komisija jasno ukazuje da strukturnih reformi nema otkad su na vlasti HDZ i Most, posebice ova zadnja Titanik Vlada, te da Hrvatska zbog bazičnog neznanja i besciljnog lutanja stoji na mjestu. Iako smo ostavili zemlju u snažnom gospodarskom rastu, spremne strategije i projekte, čak je i Europska komisija uvidjela kako nedostaje znanja za donošenje političkih odluka koje bi uvele bolje upravljanje javnim financijama, modernizaciju javne uprave i lakše poslovanje za poduzetnike. Plastični primjeri nerada Titanik Vlade mogu se vidjeti u zaustavljaju prijeko potrebne kurikularne reforme, zaustavljanju strategije razvoja obrazovanja, neznanja u rješavanju krizne situacije oko cijena struje i plina te potpunog kaosa i razdora unutar vladajuće koalicije oko vraćanja INA-e u hrvatske ruke.


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.


 • Šalje regica  dana  23/02/2017  u  08:01
 • Komentar: ovi grdi plačkaši metnu očale pa misliju da mi ne vidimo ko su i kaj? Hrvatska stoji? kaj god! bute nam sa sauhom i milanovčem divanili kak se radi z penezima? daj ote doma drug smrdoljak!

  Dodajte komentar

  Upišite riječ koju vidite u slici:

  << Prethodni članak:
  >>Sljedeći članak:
  Vezani članci
  Ključne riječi kao poveznice  Poslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
  Nacionalna evidencija nestalih osoba
  Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar