Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › autohtona_hrvatska_stranka_prava_i_hrvatska_stranka_prava_raskinuli_potpisa
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

27.10.
2011.

Autohtona - Hrvatska stranka prava i Hrvatska stranka prava raskinuli potpisani koalicijski sporazum

12:24 | Šalje:  | komentara 0Korištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Dana 26. listopada 2011. god., Autohtona - Hrvatska stranka prava i Hrvatska stranka prava raskinuli su potpisani koalicijski sporazum potpisan dana 13. lipnja 2011. godine u Zagrebu.

Iz tog razloga Autohtona - Hrvatska stranka prava na izbore izlazi samostalno u svih 11 izbornih jedinica.

Obrazloženje

Autohtona - Hrvatska stranka prava u koaliciju sa Hrvatskom strankom prava ušla je čistih i poštenih namjera sa smjernicom okupljanja pravaša i jačanja pravaške opcije u Hrvatskoj.

Autohtona - Hrvatska stranka prava od samog početka bila je upozoravana od strane mnogih pravaša da ćemo na kraju biti prevareni i izigrani.

Od dana potpisanog sporazuma, Hrvatska stranka prava izbjegavala je održati zajedničku tiskovnu konferenciju naših stranaka. Istodobno veličao se Ivan Vekić i njegova Hrvatska straža, Ante Prkačin za kojega imamo pozitivno mišljenje, Mirko Čondić i novo pridošli HDZ-ovci. Preko Velimira Bujanca i njegove emisije TV Bujica koju kontrolira upravo HSP, jedino predsjednik stranke A-HSP-a gosp. Dražen Keleminec nije bio pozvan u emisiju da kao 1. na listi za 2. izbornu jedinicu predstavi se javnosti. Jedino u 2. izbornoj jedinici nije imenovan izborni stožer. Kod svih veličanja u medijima okupljanja domoljubnih opcija imenom prezimenom izostavljalo se ime Dražena Keleminca.

Da je ova koalicija bila lažna u cilju pokušaja uništavanja Autohtone - Hrvatske stranke prava i osobno predsjednika stranke Dražena Keleminca pokazala je dogovorena i naručena emisija kod Aleksandra Stankovića u kojoj je nastupio Daniel Srb. Da je sve bilo izrežirano u cilju blaćenja Dražena Keleminca bilo je vidljivo na samom početku kada se Daniel Srb hvalio koga je sve okupio, a izostavio spomenuti upravo Dražena Keleminca, a time se otkrio na pripremljeni scenarij. Predsjednik A-HSP-a Dražen Keleminec nije udario svoju bivšu suprugu prije točno 11 godina već vikao na nju gdje su njegovi novci. Dražen Keleminec je bio od te osobe prevaren i u prevari ostao bez stana. Još i danas otplaćuje kredit za stan u iznosu 1760, 00 kuna, a ne posjeduje stan. Da je to bila namještena igra sa ciljem političke likvidacije predsjednika A-HSP-a gosp.Dražena Keleminca, pokazalo se već idući dan kada je u prijepodnevnim satima bez da je pozvao svog koalicijskog partnera na razgovor i vidio o čemu se radi, te mu dozvolio obranu, poslao priopćenje u medije da ga skida sa liste HSP-a. U tom priopćenju potpuno se razotkrio kada je napisao sljedeće: Jedna od stranaka koja se odazvala našem pozivu, iako su nedavno bili vrlo kritični čak i nekorektni prema HSP-u i nekim dužnosnicima HSP-a, bila je Autohtona - Hrvatska stranka prava, na čelu s gosp. Draženom Kelemincem. Ovdje se vidi da je koalicija bila lažna i s ciljem uništavanja A-HSP-a i njega osobno.

Zanimljivo je sljedeće u dopisu u kojem poručuje da na svojim listama neće imati osobe osumljičene za obiteljsko nasilje pa niti onda kada takve optužbe nisu dokazane! Koliko nam je poznato, Ivana Vekića se sumljiči da je kao ministar Unutrašnjih poslova RH sudjelovao u ubojstvu pokojnog dopredsjednika Antu Paradžika. Nikada nije dokazana ova sumlja pa po toj logici Srb bi i Vekića trebao smijeniti sa svoje liste u 4. izbornoj jedinici. Ovo što je on napisao je strašno, žalosno i jako opasno ako takav čovjek sutra ponovno uđe u Sabor. Na upit Aleksanda Stankovića da Ruža Tomašić uvjetuje zajedničku koaliciju ako makne ĐAPIća sa liste, Srb odgovara da nitko ne moľe uvjetovati koga će oni staviti na listu. Ako stoji iza toga što je rekao, od kuda mu pravo da smjenjuje sa liste Dražena Keleminca koji nije njegov član već predsjednik druge stranke. Smjenjivanjem Dražena Keleminca koalicijskog partnera, raskinuo je koaliciju A-HSP-a i HSP-a. Ovdje se vidi licemjerje Srba. Slanjem priopćenja u ponedeljak protiv A-HSP-a i Dražena Keleminca imalo je za cilj prikazati HSP-a kao časnu stranku! Imao je za cilj Dražena Keleminca potpuno eliminirati iz politike.

Ovih dana vidjeli smo da se podmeće i Zoranu Milanoviću da je zlostavljač pa to je valja jedini način kako da se danas može blatiti ljude bez imalo stida i savjesti. SDP je cijeli stao u obranu njihovog predsjednika jer su svjesni da je to podmetanje. Daniel Srb nije to namjerno učinio i pokazao je ovim činom svoju nevjerodostojnost. Podmetanjem Draženu Kelemincu želio je skrenuti paľnju s Ante ĐAPIća koji po mnogima šteti ugledu HSP-a. Da ne govorimo o magisteriju i drugim stvarima. Kriteriji prema ĐAPIću nisu isti jer upravo Ante ĐAPIć kormilari Danielom Srbom! Namještanje Draženu Kelemincu zlostavljanje bivše supruge imalo je za cilj osloboditi 1 mjesto za Željka Sačića i to je stvarni razlog svih ovih događaja.

Autohtona - Hrvatska stranka prava sa takvim ljudima ne želi više nikada sjesti za isti stol, a kamoli ići ponovno u nove koalicije. A-HSP je svoje poštene namjere pokazao. Također poznato je da se prije mjesec dana sastalo vodstvo HSP-a koje je predvodio upravo Anto ĐAPIć sa Vladimirom Šeksom i na tom sastanku dogovorili izbornu strategiju i sklapanje izborne koalicije nakon izbora. Zbog toga je svaki dan prisutan na HTV-u Daniel Srb.

Gospodo iz HSP-a javnost neka zna pravu istinu. Inače u HSP-u ima mnogo časnih i poštenih pravaša te ih molimo da shvate da ovaj tekst nije protiv njih već da je ovo samo kronologija istinitih događaja. Predsjedništvo Autohtone - Hrvatske stranke prava u ponedeljak, dana 24. listopada 2011. jednoglasno je dalo podršku predsjedniku Draženu Kelemincu. Autohtona - Hrvatska stranka prava i naš predsjednik ostaju na svom časnom putu bez prijevara.

Bog i Hrvati!

Ne u EU!

Autohtona - Hrvatska stranka prava
glavni tajnik, Rudolf Forko


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar