Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › i_ovu_subotu_damir_bajs_se_druzio_s_gradanima_grada_bjelovara
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

09.04.
2017.

I ovu subotu Damir Bajs se družio s građanima grada Bjelovara

10:34 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medijWatermark image
Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Uz Damira Bajsa bili su i predstavnici mnogih stranaka koje su mu pružile potporu i s njime potpisale sporazum o podupiranju njegove kampanje za župana


Damir Bajs, bjelovarski župan i nezavisni kandidat za župana na predstojećim lokalnim izborima, u subotu se na Gradskoj tržnici u Bjelovaru družio s građanima. Njemu su se pridružili predstavnici mnogih stranaka koje su mu pružile potporu i s njime potpisale sporazum o podupiranju njegove kampanje za župana.

Bjelovar info medijWatermark image

U toku prijepodneva Damira Bajsa je došao pozdraviti i Davorin Posavac, također neovisni kandidat za gradonačelnika čija se kampanja tek zahuktava.
Damir Bjas podupire kampanju Davorina Posavca za gradonačelnika grada Bjelovara.


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar