Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › hdz_reagirao_na_predstavljanje_plana_kukuriku_koalicije_u_bjelovaru
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

06.10.
2011.

HDZ reagirao na predstavljanje plana Kukuriku koalicije u Bjelovaru

21:09 | Šalje:  | komentara 1
Bjelovar info medij Watermark image


Vi ste zadnji koji bi trebali pričati o Hrvatskim braniteljima!!!

Korištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Predstavnici Županijske organizacije HDZ-a, reagirali su na predstavljanje programa o braniteljima od strane KUKURIKU koalicije, poručivši, toj istoj koaliciji da ne priča o braniteljima, jer oni su ti koji su za vrijeme SDP-ove vlade ukinuli većinu prava braniteljima, otpustili većinu policajaca, smanjili invalidima prve skupine mirovine na 60% a zadnje, kažu iz HDZ-a, nisu glasovali za Ustavni zakon o pravima Hrvatskih branitelja, koji ne iziskuje nikakva sredstva iz proračuna, samo bi njihova prava digao na ustavnu razinu i dao im na važnosti.

To su upravo tražile braniteljske udruge, kazao je Ante Topalović i dodao da koalicija za to nije digla ruku, a sada ta ista Kukuriku koalcija ima program za branitelja, što je apsurdno i smiješno, kako se samo dopuštaju da na taj način govore o Hrvatskim braniteljima, pa smo mi kao stranka morali reagirati na to, mi štitimo njihove interese, surađujemo odlično s udrugama branitelja i poručujemo KUKURIKU koaliciji: „Da su zadnji koji bi trebali pričati o Hrvatskim braniteljima.“


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.


 • Šalje budući hdz-ovac  dana  10/10/2011  u  21:22
 • Komentar:

  Treba dati ljudima još jedan mandat, ?etiri godine su dovoljne da pokažu sve ovo što predlažu, barem još jedan mandat!!!!

  Dodajte komentar

  Upišite riječ koju vidite u slici:

  << Prethodni članak:
  >>Sljedeći članak:
  Vezani članci
  Ključne riječi kao poveznice  Poslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
  Nacionalna evidencija nestalih osoba
  Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar