Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › meunarodni_dan_neduzhne_djece
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

07.06.
2012.

Međunarodni dan nedužne djece

23:16 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medij Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Predstavnici Gradske organizacije Liberalki – ženske inicijative HSLS-a povodom Međunarodnog dana nedužne djece žrtava agresije posjetile su Sigurnu kuću u kojoj su svoju sigurnost pronašle majke i djeca izložena raznim oblicima psihičkog i fizičkog nasilja.

Međunarodni dan nedužne djece žrtava agresije obilježava se 4. lipnja kako bi se podsjetili da mnoga djeca pate zbog različitih vidova zlostavljanja. Taj dan također naglašava važnost zaštite prava djece i međunarodne borbe protiv nasilja nad djecom.

Koliko smo samo puta mogli čuti za tužne i tragične priče o nasilju čije su žrtve zajedno i djeca i roditelji. Zgroženi brojem nevinih dječjih žrtava apeliramo na uočavanje i sprječavanje svih oblika nasilja nad djecom. Dijete je puno radosti i sreće, nada i očekivanja, i svaki vid nasilja narušava njegov bezbrižni svijet nadanja i radosti.


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar