Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › clanovi_zupanijskog_vijeca_hsp_as_bbz_presli_u_hdz
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

09.04.
2017.

Članovi Županijskog vijeća HSP AS BBŽ prešli u HDZ

10:56 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medijWatermark image
Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Hrvatska demokratska zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije osnažena je s 15 novih članova, a narednih dana očekuje se i prelazak ostalih članova ugašene županijske organizacije HSP AS

Predsjednik Županijskog vijeća Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević Marijan Sabolović u subotu je na konferenciji za novinare obrazložio odluku predsjedništva ogranka te stranke za prelazak u HDZ.

Bjelovar info medijWatermark image

- Pravaške stranke, nažalost, uporno su kroz niz godina razjedinjavane što je učinilo nepopravljivu štetu Hrvatskom pravaštvu. Budući da je ujedinjenje pravaških stranaka nemoguće i da se koristi samo kao floskula, a zapravo se na ujedinjenju nikada nije radilo. Hrvatska demokratska zajednica danas je jedina relevantna desna opcija, svjetonazorski bliska, ali i stranka koja obnaša vlast. Bjelovarsko-bilogorskoj županiji su nužne promjene, a prividni gospodarski rast koji se prikazuje, nije bio ništa drugo do neke fikcije, rekao je Sabolović i nastavio da su upravo nadolazeći lokalni izbori prijelomni trenutak.
- Želimo biti dio tog trenutka i dio pobjedničkog tima Mire Tortgelgelija kao župana i Ante Topalovića kao gradonačelnika, te svojim razmišljanjima pomoći pri izgradnji cilja, a to je izgraditi bolju, investicijama privlačniju, gospodarski aktivniju, demografski prosperitetniju sredinu što će biti naša realnost, a ne fikcija. Iz tog razloga u Hrvatsku demokratsku zajednicu ulaze članovi izvršnog odbora, predsjednici podružnica na čelu s podružnicom Bjelovar kao najvećom. Okupljeni oko zajedničkih ciljeva, prvenstveno kulture s čime završava jedna epoha, a započinje druga koja će rezultirati pobjedom u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, naglasio je Marijan Sabolović, dosadašnji predsjednik Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević.
Bjelovar info medijWatermark image

Miro Tortgelgeli koji mu je tom progodom uručio člansku iskaznicu HDZ-a, rekao je da HDZ u BBŽ i Gradu Bjelovaru jedna od najvećih stranaka.
- Imamo najviše vijećnika u gradskom vijeću, imamo najviše članova u Županijskoj skupštini i najviše načelnika i gradonačelnika u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.
- Ako pogledamo zadnje četiri godine, vidimo da HDZ na svim izborima pobjeđuje; od euro-parlamentarnih do državnih izbora, i stoga smo odlučili u ove izbore ući samostalno u Gradu Bjelovaru, i u koaliciji s HSS-om i HSLS-om na razini županije. Odlučili smo preuzeti odgovornost za Grad Bjelovar i za Bjelovarsko-bilogorsku županiju, rekao je Miro Tortgelgeli i naglasio da je BBŽ najlošije razvijena županija u Hrvatskoj te da će to promijeniti kada dođu na vlast.
Bjelovar info medijWatermark image

Tako je Hrvatska demokratska zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije osnažena je s 15 novih članova, a narednih dana očekuje se i prelazak ostalih članova ugašene županijske organizacije HSP AS.


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar