Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › 1062011_go_hss_bjelovar_ukljuchite_se_na_humanitarni_nogometni_turnir
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

10.06.
2011.

10.6.2011. - GO HSS Bjelovar: Uključite se na humanitarni nogometni turnir

20:59 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medij Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Gradska organizacija HSS Bjelovar organizira humanitarni nogometni turnir koji će se održati 19. lipnja 2011. s početkom u 9 i 30 na nogometnom igralištu u Gudovcu.

Ovo je važna informacija, kazali su predstavnici Bjelovarski HSS-a na konferenciji za novinare, ističući da je humanitarnost na prvom mjestu, a posebno kada je riječ o mladim ljudima kojima je djelić trenutka promijenio život i postavio druge prioritete.

Sva sredstva prikupljena na humanitarnom nogometnom turniru ići će za dvanaestogodišnju djevojčicu, također iz Gudovca, koja je nesretno nastradala, a novac za skupocjene terapije i rehabilitaciju teško je pronaći, kazala je predsjednica GO HSS Đurđica Ištef Benšić.

Stoga ovim putem bjelovarski HSS poziva sve građane, sve ekipe koje žele sudjelovati u humanitarnom nogometnom turniru da dođu u Gudovac 19.06.2011. te da svojim dobrovoljnim prilogom sudjeluju u ovoj humanitarnoj akciji.

Iz HSS-a poručuju da se sve ekipe koje se žele uključiti u akciju mogu prijaviti u GO HSS Bjelovar do 19.6.2011. godine.

Kontakt osoba:
Đurđica Ištef Benšić
098 453 891

Bjelovar info medij


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar