Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › 1042011_hss_organizirao_biciklijadu_povodom_svjetskog_dana_zdravlja
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

10.04.
2011.

10.4.2011. - HSS organizirao biciklijadu povodom Svjetskog dana zdravlja

19:55 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medij Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

S Kvaternikovog trga u Bjelovaru u nedjelju je u 11 h krenula biciklijada koju je povodom Svjetskog dana zdravlja organizirala Gradska organizacija HSS-a.

Brojni poklonici vožnje biciklima okupili su se kod šetnice (ispred dm-a) te su uz pratnju policije krenuli prema mjesnom domu u Prgomelju.
Bjelovar info medijBjelovar info medij
Svi sudionici biciklijade dobil su na dar prigodnu zelenu majicu HSS-a. Popularizacija vožnje biciklima (ne samo za rekreaciju) na svakodnevni posao uzela je maha u nekim hrvatskim gradovima, kao što je Koprivnica, a u Nizozemskoj stanovništvo je takvo ponašanje i ekološku vožnju prihvatilo kao stil života.
Bjelovar info medij


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar