Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › hss_zapocheo_predizbornu_kampanju_iz_gudovca
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

27.08.
2011.

HSS započeo predizbornu kampanju iz Gudovca

10:04 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medij Watermark image

Foto galerija
Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij


Korištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Bez obzira na velike temperature, članovi HSS-a iz cijele Hrvatske okupili su se u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji u Gudovacu u velikoj sajamskoj dvorani na 13. sjednici Glavnog odbora HSS-a, a glavna točka dnevnog reda, bila je "Pripreme za parlamentarne izbore.“

Prije početka sjednice održana je konferencija za novinare na kojoj je predsjednik HSS-a Josip Friščić istaknuo: - HSS će se na predstojećim izborima boriti za ravnomjerni razvoj Hrvatske, što se odnosi na sve oblasti od proizvodnje hrane, prerađivačke industrije do razvoja turizma.

Friščić je iz Gudovca poručio da u predstojeće izbore HSS ulazi s podnesenim računima, što su sve do sada učinili, neka to i drugu naprave.

- Zbrojili smo sve ono što smo kroz ove 4 godine plasirali na području cijele Hrvatske, od vodoopskrbnog sustava do ekološke proizvodnje, stoga apeliram na sve građane da ne nasjedaju onima koji ovih dana pričaju priče, takozvane političke priče, ono što želite čuti, poručio je Friščić iz Gudovca.

Što se tiče parlamentarnih izbora, Friščić očekuje dobre rezultate kao i na prošlim izborima, naglasivši: - HSS želi zadržati svoj položaj na vlasti, a neke ankete to i potvrđuju.
Bjelovar info medij
Na pitanje tko će biti nositelj liste u drugoj izbornoj jedinici i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, Friščić nije dao konkretan odgovor, već je rekao: - Damir i Joža su uvijek tu.

Na pitanje vezano za kredite u kunama, koje će od rujna Hrvatska poštanska banka ponuditi građanima, Friščić je kazao: - Da li ima pravednije od onoga, u čemu plaćamo račune i primamo plaću, da plaćamo i kredit, HSS pozdravlja tu ponudu banke.

Na konferenciji za novinare u Gudovcu i ministar turizma Damir Bajs, potvrdio je da s ovim datumom HSS kreće u predizbornu kampanju i to iz ovog dijela Hrvatske koji ima posebno značenje za našu stranku, kazao je Bajs. objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar