Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › hdz_i_hss_zajedno_na_izbore_i_u_novoj_raci
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

06.04.
2017.

HDZ i HSS zajedno na izbore i u Novoj Rači

09:42 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medijWatermark image
Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Općinska vodstva dogovorila su da će u zajedničkom nastupu pred birače izaći tako da će kandidata za mjesto načelnika dati HSS, dok će HDZ dati kandidata za njegovog zamjenika


Općinske organizacije HDZ-a i HSS-a Nove Rače odlučile su slijediti put kojim su ranije već krenule Županijske organizacija dviju stranaka. Dogovorile su i jučer potpisale sporazum o zajedničkom nastupu na predstojećim lokalnim izborima. Time su dodatno osnažile suradnju dviju stranaka na županijskoj razini i podršku zajedničkom kandidatu za župana Miri Totgergeliju.

Bjelovar info medijWatermark image

Jučerašnje potpisivanje upriličeno je upravo u nazočnosti kandidata Totgergelija kao predsjednika županijskog HDZ-a i njegovog kolege predsjednika županijskog HSS-a Bore Bašljana te njihovih bliskih suradnika. Potpise na sporazum stavili su predsjednici Općinskih organizacija HDZ-ov Željko Sabolović i HSS-ov Darko Knežić.

Općinska vodstva dogovorila su da će u zajedničkom nastupu pred birače izaći tako da će kandidata za mjesto načelnika dati HSS, dok će HDZ dati kandidata za njegovog zamjenika.
Bjelovar info medijWatermark image

Obraćajući se nazočnima predsjednici Općinskih organizacija Sabolović i Knežić izrazili su zadovoljstvo i iskazali uvjerenost da će uspostavljena suradnja biti plodonosna i na korist svih mještana njihove općine. objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar