Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › 2732011_darinko_kosor_posjetio_sajam_u_gudovcu_pokraj_bjelovara
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

28.03.
2011.

27.3.2011. - Darinko Kosor posjetio Sajam u Gudovcu pokraj Bjelovara

11:32 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medij Watermark image


Iz Bjelovara očekujemo budućeg kandidata za saborske stolice!

Korištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor, zajedno s predstavnicima HSLS-a Grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije posjetio je 14. proljetni sajam u Gudovcu, gdje je osim razgovora sa poljoprivrednicima i gospodarstvenicima, dao izjavu i novinarima.

Na pitanje o prekrajanju izbornih jedinica Kosor je rekao: - Žao mi je što to nije napravljeno prije nego što je istekao Ustavni rok, ali unatoč korekciji izbornih jedinica, vladajućoj koaliciji to neće pomoći na budućim izborima. Kako to nije napravljeno na vrijeme, može se protumačiti kao kršenje zakona, kazao je Kosor te dodao da ova vladajuća koalicija zadnjih godina kasni u svemu, u provedbi društvenih reformi i vlastitom programu gospodarskog oporavka pa je ovo potpuno normalno za njih da kasne, ali što god da naprave, naglasio je Kosor, neće pobijediti.
Bjelovar info medij
Što se tiče HSLS-a, Kosor najavljuje „više nego dobar“ prolazak na predstojećim izborima, a kad je riječ o Bjelovaru, predsjednik HSLS-a je istaknuo: - Iz Bjelovara očekujemo budućeg kandidata za saborske stolice, jer u zadnjih dvadeset godina HSLS je uvijek imao saborskog zastupnika s ovog područja.
Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar