Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › humanitarna_akcija_mladih_liberala_u_daruvaru
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

10.04.
2012.

Humanitarna akcija mladih liberala u Daruvaru

22:20 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medij Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Mladi HSLS-a Bjelovarsko-bilogorske županije u subotu, 7. travnja 2012. na središnjem daruvarskom trgu organizirali su prodajnu izložbu uskršnjih košarica i pisanica.

Organizatori su bili kreativni i pripremili 300-tinjak pisanica i prigodnih ukrasa izrađenih različitim tehnikama. Prihod od prodaje namijenili su daruvarskoj Udruzi za zaštitu životinja Veseli prijatelji. Iako nisu udomili niti jednog četveronožnog veselog prijatelja, prikupili su značajnu novčanu svotu, kojom će smanjiti nastali dug za veterinarske usluge.
Bjelovar info medij
Pored ove humanitarne akcije građani su se družili uz kavu sa zamjenikom župana i predsjednikom Županijske organizacije HSLS-a Alenom Baščevanom.

Mladi HSLS-a zahvaljuju Daruvarčanima na odazivu i pokazanom razumijevanju za problem zaštite i zbrinjavanja napuštenih životinja.


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar