Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › sdp_vraanje_hitne_medicinske_pomoi_u_grubishno_polje
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

16.09.
2011.

SDP - Vraćanje hitne medicinske pomoći u Grubišno Polje

13:44 | Šalje:  | komentara 0Korištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Gradska organizacija SDP-a Grubišno Polje prikupljala je u ponedjeljak 12. rujna 2011. na gradskoj tržnici u Grubišnom Polju potpise za vraćanje hitne medicinske pomoći u Grubišno Polje.

Prikupljeno je 456 potpisa, ali akcija se nastavlja i dalje putem naših aktivista koji će obilaziti ljude po njihovim domovima kako bi svatko imao priliku potpisati peticiju. Akcija će trajati do slijedeće sjednice Županijske Skupštine Bjelovarsko-bilogorske Županije, gdje će potpisi biti uručeni županu Miroslavu Čačiji.

Smatramo ukidanje hitne medicinske pomoći u Grubišnom polju sramotnim, prvenstveno zbog toga što su svi ostali gradovi u Bjelovarsko-bilogorskoj Županiji zadržali neki oblik hitne medicinske pomoći osim Grubišnog Polja čime su građani Grubišnog Polja postali građani drugog reda jer hitnu pomoć moraju čekati iz Daruvara i Bjelovara.

Posebno treba obratiti pažnju na to da je Grubišno Polje područje posebne državne skrbi, područje koje je dalo svoj veliki obol u Domovinskom ratu te površinski najveća jedinica lokalne samouprave s velikim udjelom starijeg stanovništva kojem je takva vrsta zdravstvene zaštite nažalost često potrebna.

Osim Županije koja je donijela prijedlog mreže hitne medicinske pomoći, sukrivac za ovakvo stanje je i gradska vlast u Grubišnom polju na čelu s HDZ-om koja očito nije dovoljno učinila da bi se ovakvo stanje izbjeglo, a posebno imajući u vidu činjenicu da HDZ zajednički s HSS-om obnaša vlast u Bjelovarsko-bilogorskoj Županiji.

Stoga ćemo se i dalje kao stranka boriti da se ovakvo stanje ukine te vrati hitna medicinska pomoć u Grubišno Polje kako bi se našim građanima osigurala makar minimalna zdravstvena skrb.


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar