Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › hsls_trazhi_smjenu_direktora_dp_elektre_bjelovar
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

21.11.
2011.

HSLS traži smjenu direktora DP Elektre Bjelovar

23:09 | Šalje:  | komentara 2
Bjelovar info medij Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

HSLS je poslao zahtjev za postavljanje plakata na rasvjetne stupove, koje će naravno nakon izbora skinuti, ali iz bjelovarske Elektre stiglo je upozorenje da moraju sa stupova javne rasvjete skinuti svoje promidžbene plakate ili će u protivnom to učiniti sama Elektra i poslati im račun na iznos do 100 tisuća kuna.

- Tražimo smjenu HDZ-ovog direktora bjelovarske Elektre Mire Totgergelija, jer se on svrstao na stranu svoje stranke, a obnašajući dužnost direktora državne tvrtke - kazao je novinarima prvi bjelovarski HSLS-ovac Dario Hrebak, pokazujući HDZ-ov plakat na istim tim rasvjetnim tijelima u Bjelovaru.

Pokazujući HDZ-ove plakate, Dario Hrebak je kazao: - Zašto se moraju skidati samo plakati HSLS-a, a ne od HDZ-a koje vidite na ovim stupovima.
Bjelovar info medij
HSLS je zatražio suglasnost Grada Bjelovara da postavi plakate na stupovima javne rasvjete i to je dobio još prije mjesec dana, istaknuo je Hrebak i dodao: - To znači da bi mi morali sada tražiti od Grada popis gradskih i posebno Elektrinih bandera pa da znamo gdje smijemo lijepiti svoje plakate.

- Ovaj odgovor iz Elektre je nepravedan i da je cijena kazne ne znamo kolika, naše plakate nećemo micati, kazali su HSLS-ovci.
Bjelovar info medij
Predsjednik HSLS-a BBŽ Alen Baščevan, ponašanje bjelovarskog direktora Elektre pripisuje uobičajenom stranačkom kadroviranju u nas, naglasivši: - Kad netko očito dobije svoju funkciju preko jedne stranke, onda mora u predizbornoj kampanji za tu stranku odraditi neke stvari. Pitam se kao građanin, da mi je mačka završila na banderi u subotu, da li bi je skinuli u nedjelju ili ponedjeljak, kao što su unatoč od uprave HEP-a propisanoj racionalizaciji, spremni bili izaći za vikend skidati naše plakate. To je taj oblik selektivnih odluka, koje nisu dobre i nadam se da će one 4. prosinca prestati.


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.


 • Šalje pogled sa strane  dana  22/11/2011  u  09:27
 • Komentar:

  Od HEP-a i HDZ-a ima i previše, svega previše, uskoro će i tome doći kraj grin


 • Šalje Sunce  dana  22/11/2011  u  08:47
 • Koji fail HEP-a i HDZ-a!

  Dodajte komentar

  Upišite riječ koju vidite u slici:

  << Prethodni članak:
  >>Sljedeći članak:
  Vezani članci
  Ključne riječi kao poveznice  Poslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
  Nacionalna evidencija nestalih osoba
  Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar