Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › chestitka_povodom_majchinog_dana
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

11.05.
2012.

Čestitka povodom Majčinog dana

23:42 | Šalje:  | komentara 0Korištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Liberalke BBŽ čestitaju svim majkama Majčin dan, blagdan u čast majki i majčinstva koji se obilježava svake godine druge nedjelje u mjesecu svibnju.

Također podržavamo sve žene i obitelji koje zbog zdravstvenih problema trenutno nisu u mogućnosti podjeliti sreću majčinstva.

Liberalke su suglasne sa svim ženama i obiteljima u njihovim nastojanjima da se omogući jednaka zakonska regulativa parovima kojima je potrebna medicinska pomoć oko zasnivanja obitelji kao što je praksa u većini europskih zemalja.

Svojim stavom HSLS nije u suglasju sa zakonom iz 2009. godine te od tada Liberalke traže izmjenu Zakona i omogućavanje zamrzavanje zametaka (ne samo jajnih stanica) i oplođivanje svih jajnih stanica u jednom postupku što Zakonom iz 2009. godine nije omogućeno.

Svim majkama i onima koje će postati čestitamo Majčin dan.

Srdačan pozdrav!

Predsjednica Liberalki BBŽ
Tatjana Kovač


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar