Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › kandidati_hss_a_ii_izborne_jedinice_u_novoj_rachi
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

29.11.
2011.

Kandidati HSS-a II. izborne jedinice u Novoj Rači

22:42 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medij Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Dana 28.11.2011. godine općinska organizacija HSS-a održala je u mjesnom domu u Novoj Rači tribinu za izbore 2011. godine.

Prisutne je pozdravio predsjednik općinske organizacije HSS-a gospodin Darko Knežić te načelnik općine Nova Rača gospodin Željko Sabolović.
Bjelovar info medij
Dinko Pirak, gradonačelnik Čazme

Članove HSS-a pozdravio je prvo jedan od kandidata na HSS-ovoj listi gradonačelnik Čazme gospodin Dinko Pirak te župan Miroslav Čačija i potpredsjednik HSS-a, ministar turizma gospodin Damir Bajs koji je pitao prisutne "Da li ih je uopće itko posjetio kroz protekle 4 godine od predstavnika drugih stranaka koje su sudjelovale u prošloj predizbornoj kampanji?!“, što su prisutni pozdravili pljeskom i potvrdom da nikada nitko.
Bjelovar info medij
Damir Bajs

Župan Miroslav Čačija istakao je izvanrednu suradnju za dobrobit Bjelovarsko-bilogorske županije između najboljeg ministra u Republici Hrvatskoj i njega osobno, dodavši da je 24 sata bio spreman odazvati se na poziv i konkretno pomoći kada su u pitanju problemi Bjelovarsko-bilogorske županije.
Bjelovar info medij
Župan Miroslav Čačija

Bjelovar info medij


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar