Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › sdepeovci_o_radu_zhupanijski_tvrtki
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

29.07.
2011.

Sdepeovci o radu županijski tvrtki

09:51 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medij Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Rad županijskih tvrtki našao se na tapeti SDP-a. Zbog trošenja novca i načina rada šef županijskih socijaldemokrata, Vedran Babić prozvao je Županijsku upravu za ceste.

Zašto, upitao je, troše 140 tisuća kuna na promidžbu kada bi se taj novac mogao potrošiti za asfaltiranje:

- Znamo da su u masu naselja poput Velike Jasenovače s 200-300 stanovnika neasfaltirane ceste, a znamo da asfalt ide po vinogradima gdje jako malo ljudi živi - ustvrdio je Babić.

Dok se Babić bavio ŽUC-om, županijski vijećnik Sebastijan Svat je nastavio priču s nedavne Županijske skupštine o Regionalnoj razvojnoj agenciji koja prema njemu više troši na promidžbu i telefon nego što zaradi na tržištu. Županijska regionalna agencija prema podacima Instituta za međunarodne odnose u četiri godine nije povukla niti milijun kuna.

- Povukla je 699 tisuća 293 eura i nalazi se na 20. od 21. mjesta. Toliko o najboljoj Regionalnoj razvojnoj agenciji u Republici Hrvatskoj.

Ako je županijska Regionalna agencija najbolja, nastavio je Svat, zašto čak tri županijska grada surađuju s onom varaždinskom.


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar