Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › sdp_druzhenje_s_graanima_uz_kavu
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

05.10.
2011.

SDP - Druženje s građanima uz kavu

16:58 | Šalje:  | komentara 0Korištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Gradska organizacija SDP-a Grubišno Polje organizirala je 3.10.2011. na gradskoj tržnici druženje uz kavu s građanima saborskog zastupnika SDP-a i koordinatora za II. Izbornu jedinicu gospodina Zvonimira Mršića.

Građani su gospodinu Mršiću u razgovoru postavljali svoja pitanja o ''Planu 21'' na koja im je on odgovarao, ali isto tako građani su davali i svoje prijedloge.

Gospodin Mršić posjetio je radnice tekstilne šivaonice ''Isabela'' te farmu muznih krava Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva ''Vlado Sabo'' u Donjoj Rašenici gdje se upoznao s njihovim radom.

U emisiji na radiju Grubišno Polje ukratko je iznio objašnjenja za ''Plan 21'', odnosno zajednički predizborni program Kukuriku koalicije te također istakao kako to nije konačan program već je otvoren za daljnji dijalog s građanima.

Zvonimir Mršić osvrnuo se i na ukidanje Hitne medicinske pomoći u Grubišnom Polju gdje je pružio svoju potporu građanima Grubišnog Polja u njihovom zahtjevu za vraćanjem hitne medicinske pomoći u njihov grad jer je to u skladu s ''Planom 21'', gdje se svim građanima mora osigurati jednaka zdravstvena skrb.


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar