Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › akcija_hsls_a_za_dan_planete_zemlje
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

24.04.
2012.

Akcija HSLS-a za Dan planete Zemlje

19:00 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medij Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Mladi HSLS-a ogranak Bjelovar, u subotu 22. travnja 2012. obilježili su Dan planeta Zemlje u Trojstvenom Markovcu, Spomen područje Lug. Akcija se održala u suradnji sa ŠRD „Bjelovacka“ i MO Trojstveni Markovac.

Mladi HSLS-a ovom prigodom očistili su područje šume Lug te područje oko ribnjaka. Namjera ove akcije bila je skrenuti pažnju građanima na problem divljih odlagališta smeća te potaknuti ljude da više poštuju prirodu i okoliš na našem planetu. Mladi HSLS-a nadaju se da će i ostali građani potaknuti njihovim primjerom u svome kraju odvojiti malo vremena te pridonijeti očuvanju prirode.
Bjelovar info medij
Predsjednik MO Trojstveni Markovac Nino Balen zahvalio se Mladima HSLS-a Bjelovar što su za lokaciju čišćenja odabrali područje Lug kao mjesto svojih aktivnosti te se nada da će uspješna suradnja biti nastavljena drugim projektima i na drugim lokacijama na području Mjesnog odbora. Posebno mu je drago što je odabrana šuma Lug koja je zapuštena i onečišćena jer taj prostor nitko ne čisti redovito. Istaknuo je ovom prilikom da su zadnji redoviti korisnici, članovi Paintball kulba Sjene redovito održavali i čistili teren.


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.


<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar