Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › izborna_skupshtina_mladih_hsls_a_ogranak_bjelovar_odrzhana_u_bjelovaru_2432
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

26.03.
2012.

Izborna skupština Mladih HSLS-a ogranak Bjelovar održana u Bjelovaru 24.3.2012.

20:30 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medij Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Mladi bjelovarski liberali u svojim su stranačkim prostorijama u Bjelovaru na Izbornoj skupštini izabrali novo vodstvo Mladih HSLS-a. Za predsjednika gradskog ogranka Mladih HSLS-a izabran je Goran Romek, za potpredsjednike Zlatka Ormanović, Hrvoje Gredišnjak, Boris Talić i Tomislav Smiljanić. Za tajnika je izabran Vedran Pemper.

Novo vodstvo Mladih HSLS-a naglasilo je da želi omogućiti mladim ljudima na području grada pokretanje i realizaciju zajedničkih projekata, edukacijskih seminara, tribina i predavanja vezanih uz problematiku mladih. Glavni cilj je poboljšati položaj mladih u gradu i promicati liberalne ideje.


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar