Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › zhene_hrvatsko_srce_darovima_i_ljubavlju_protiv_nasilja_nad_zhenama
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

23.09.
2011.

Žene „Hrvatsko srce“ darovima i ljubavlju protiv nasilja nad ženama

07:52 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medij Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Povodom Dana borbe protiv nasilja nad ženama, organizacija žena „Hrvatsko srce“ Bjelovar posjetile su Sigurnu kuću u Bjelovaru, gdje su ženama koje borave u sigurnoj kući i njihovoj djeci donijele robu, prehrambene proizvode, slatkiše i brojne igračke.

Ove vrijedne žene sve što daruju mahom odvajaju iz svojih kućanstava i same pripremaju kolače i razne slastice za brojne prigode, a posebno kada su u pitanju djeca, majke, starije i nemoćne osobe.
Bjelovar info medij
Osim darova, posebno je ono što nose u srcu, one za sve imaju vremena, njihovom se dolasku ne vesele samo zbog darova, već zbog toplih i ugodnih riječi, koje su zasigurno ženama u sigurnoj kući potrebne.

Da je tako, kazala je i Nada Smiljanec, predsjednica organizacije žena HSS „Hrvatsko srce“ Bjelovar, istaknuvši: - Kada dođemo u posjetu, ono što me boli, to su maloljetna djeca, koja često pate za domom gdje su odrasli, za drugim roditeljem, stoga smo mi tu, da barem na trenutak zaborave svoje probleme, iako je to teško, ali mi se trudimo da na njihova lica vratimo smiješak.Bjelovar info medij


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar