Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › u_bjelovaru_odrzhane_tribine_javno_privatno_partnerstvo_i_projekt_energetsk
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

15.06.
2012.

U Bjelovaru održane tribine ‘Javno privatno partnerstvo’ i ‘Projekt energetske učinkovitosti’

14:13 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medij Watermark image



Korištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

U organizaciji Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata (HNS) županijske organizacije Bjelovarsko-bilogorske i Podružnice Bjelovar održana je javna tribina u Velikoj vijećnici Bjelovarsko-bilogorske županije koja je obuhvatila dvije teme - javno privatno partnerstvo (JPP) i projekt energetske učinkovitosti (ESCO), u suradnji s predstavnicima Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja te Centrom za praćenje poslovanja energetskog sektora i investicija (CEI).

Bjelovar info medijNa tribinu su pozvani članovi HNS-a s podružja županije, predstavnici lokalne i regionalne samouprave, ravnatelji škola, članovi drugih političkih stranaka, SDP-a, HSLS-a i HSP-a.

Projekte je predstavio Josip Borak, član Upravnog vijeća CEI-a. Samo izlaganje izazvala je veliko zanimanje kod okupljenih pa se razvila široka rasprava o konkretnom provođenju natječaja, mogućnostima sudjelovanja u njima, ali i sudjelovanju u samim projektima.Bjelovar info medij


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:





<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznice



Poslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu




Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar