Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › bjelovar_sdp_ov_nezavisni_kandidat_za_gradonacelnika_davorin_posavac
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

09.04.
2017.

Bjelovar – SDP-ov nezavisni kandidat za gradonačelnika Davorin Posavac družio se s građanima

10:23 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medijWatermark image
Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Davorin Posavac je trenutno direktor tvrtke Bjelovarski sajam, poznat po tome da je Bjelovarski sajam izvukao iz dugova u kojima ga je zatekao stupivši na tu dužnost prije četiri godinePriliku za druženje s građanima u subotu je na Gradskoj tržnici iskoristio i Davorin Posavac, neovisni kandidat za gradonačelnika grada Bjelovara.
Davorin Posavac je trenutno direktor tvrtke Bjelovarski sajam, poznat po tome da je Bjelovarski sajam izvukao iz dugova u kojima ga je zatekao stupivši na tu dužnost prije četiri godine. Tijekom druženja s građanima, Davorin Posavac je obišao i štand Damira Bajsa, kandidata za župana koji podupire njegovu kampanju za gradonačelnika.

Bjelovar info medijWatermark image

Davorin Posavac je nezavisni kandidat za gradonačelnika SDP-a, HNS, HSU i još nekoliko stranaka lijeve opcije u Bjelovaru. objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar