Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › izrada_pisanica_i_uskrshnjih_dekoracija_u_klubu_bilogora
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

07.04.
2012.

Izrada pisanica i uskršnjih dekoracija u Klubu Bilogora

09:51 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medij Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Mladi HSLS-a, ogranka Bjelovar nastavili su svoju tradicionalnu suradnju s bjelovarskim Društvom za pomoć mentalno retardirnim osobama – Klub Bilogora.

Ususret Uskršnjim blagdanima mladi HSLS-a su s članovima održali kreativnu radionicu izrade pisanica i uskršnjih dekoracija. Desetak članova kluba Bilogora pripremili su 300-tinjak pisanica različitim tehnikama pokazavši izuzetno zanimanje i kreativnost za takav način rada s ciljem poticanja integracije osoba s posebnim potrebama u društveni život te razvijanja kreativnih i socijalnih vještina. Izrađene predmete s uskršnjim motivima ponudili su u četvrtak i petak na prodaju građanima na Gradskoj tržnici. Bjelovarčani su po simboličnim cijenama od dvije do 20-tak kuna kupili gotovo sve što su ponudili članovi Kluba Bilogora i na taj način osigurali dio financijskih sredstava za nabavu potrebnog materijala za slijedeće radionice.
Bjelovar info medij
Mladi HSLS-a svojim primjerom ukazuju na potrebu većeg stupnja tolerancije prema osobama koje su pokazale da znaju cijeniti pažnju koja im se posvećuje. Iskustvo mladih HSLS-a Bjelovar s Klubom Bilogora govori o srdačnim i dobrim ljudima kojima takav način rada upotpunjuje njihov svakidašnji život. Mladi HSLS-a zahvaljuju se Klubu Bilogora na ugodno provedenim trenutcima i nadaju se daljnjoj uspješnoj suradnji u slijedećim planiranim radionicama.


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar