Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › 2062011_humanitarni_nogometni_turnir_hss_a_prikupio_12_tisua_kuna
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

20.06.
2011.

20.6.2011. - Humanitarni nogometni turnir HSS-a prikupio 12 tisuća kuna

14:37 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medij Watermark image

Foto galerija
Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij

Sav prihod ide za liječenje dvanaestogodišnje Bernarde Hmelik

Korištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Dvanaest prijavljenih ekipa i veliki broj građana odazvao se na Humanitarni nogometni turnir održan u nedjelju, 19.6.2011., čiji su organizatori bili Gradska organizacija HSS Bjelovar.

Da je humanitarnost na prvom mjestu, pokazale su i prijavljene nogometne ekipe iz Prespe, Prgomelja, Česma - Prgomelj, Troha-dil, Bjelovarski sajam, Stare Plavnice, UHDDR Bjelovar, Zvijerci, UBIDR HŽ, Gudovac I, Gudovac II i Čović Gradnja.
Bjelovar info medij
Za sve učesnike ekipa bio je osiguran ručak te naravno za one najbolje, pehar i zahvalnice, a najbolji su bili nogometna ekipa UHDDR BJELOVAR.
Bjelovar info medij
Sav prihod od turnira, a riječ je o 12 tisuća kuna, Gradska organizacija HSS Bjelovar, predat će obitelji Hmelik iz Gudovca za pomoć u liječenju njihove male Bernarde.
Bjelovar info medij
Osim nogometnih ekipa i građana, u humanitarnu akciju uključili su se i brojni sponzori i to: Vinarija Čačija, Vrt Sambi, Hrvatska vojska, Lovačka udruga Fazan - Gudovac, Pekara Oškera, Europek, Bjelovasrki sajam, Troha-dil, Caffe bar Gudovac, Caffe bar Big ben iz Gudovca, Vivid produkcija, Sportski plesni klub H-8, Zagrebačka pivovara i Andro-meda d.o.o. Bjelovar.


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar