Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › mladi_hns_a_bjelovarsko_bilogorske_zhupanije_izabrali_novo_vodstvo
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

19.05.
2012.

Mladi HNS-a Bjelovarsko-bilogorske županije izabrali novo vodstvo

14:48 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medij Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

16.5.20112 godine u Velikom Grđevcu u prekrasno uređenom centru Mate Lovraka održana je izborna županijska skupština Mladih HNS-a Bjelovarsko-bilogorske županije.

Mlade HNS-a pozdravili su predsjednik ŽO HNS BBŽ Marijan Dautanac, koji je i organizirao ovu izbornu skupštinu, regionalna tajnica HNS-a Marija Puh, predsjednik Mladih SDP-a Marko Filipan, a u ime Podružnice Bjelovar mlade je pozdravio županijski tajnik HNS-a Željko Babić koji je ujedno i potpredsjednik Podružnice Bjelovar.
Bjelovar info medij
Za predsjednicu Mladih ŽO HNS BBŽ izabrana je Ines Vrbanić, koja je obećala da će u narednom periodu uložiti puno truda u afirmaciji ideja HNS-a jer su lokalni izbori pred nama i mladi, a pogotovo žene, trebaju na listama zauzeti mjesta koja su zaslužili.

Za potpredsjednice su izabrane Ivana Pirin iz Bjelovara i Jasmina Vitas iz Grubišnog Polja, a za tajnicu je izabrana Jelena Trgovac iz Čazme.


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar