Vijesti
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

01.09.
2011.

SDP dijelio vodu

21:10 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medij Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Čelnici Gradskog ogranka SDP-a Bjelovar, na čelu s Vanjom Posavac, predsjednicom ogranka pozvali su na akciju dijeljenja vode građanima na gradskoj tržnici u četvrtak.

- Mi smo odlučili konkretno pomoći i na ovih, već 30 stupnjeva podijeliti vodu i olakšati vrućinu. Obzirom na suše, iako ministar Čobanković proglašava da nisu tako strašne, želimo ljudima pomoći da se rashlade kada vide ove cijene na tržnici.

Akcija se provodi diljem cijele županije, a i u drugim županijama – rekla je Vanja Posavac, predsjednica gradskog ogranka SDP-a Bjelovara.
Bjelovar info medij
Građani su rado prihvaćali bočice s vodom koje su dijelili članovi SDP-a, a o svemu su imali i svoje mišljenje.

- Nisam ja baš upućen u politiku. Nadam se da bude bolje. Mora biti nekih promjena. Mislim da će se stranke morati dogovoriti o tome. Moraju se dogovoriti. Nadam se da ću ja biti zdrav i veseo. Umirovljenik sam i sve je teže – rekao je Franjo iz Bjelovara.
Bjelovar info medij
- Mislim da su cijene sve otišle gore. Suša je. To je problem koji će se kao jako velik pokazati u budućnosti. To što je gospodin ministar rekao da suše nema, nije u pravu. Nitko još od stranaka nije dokazao da je bolji. Ništa nema novo. Od nikoga nema dobrog savjeta - rekla je Tatjana Dončević, stanovnica Bjelovara.
Bjelovar info medij


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar