Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › hsls_priprema_za_predstojee_lokalne_izbore
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

16.06.
2012.

HSLS - priprema za predstojeće lokalne izbore

13:20 | Šalje:  | komentara 2
Bjelovar info medij Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

HSLS Bjelovarsko-bilogorske županije održao je u subotu 16.6.2012. godine pripremni seminar za predstojeće lokalne izbore na kojem je sudjelovalo 200 članova HSLS-a te vodstva općinskih i gradskih ogranaka kao i sam vrh stranke.

Predavači na seminaru bili su Darinko Kosor, predsjednik HSLS-a, Dario Hrebak, potpredsjednik HSLS-a, Dorica Nikolić, politička tajnica HSLS-a, Alen Baščevan, predsjednik ŽO HSLS-a BBŽ i Saša Blažeković, nezavisni politički konzultant. Prije samog seminara održana je tiskovna konferencija na temu "Liberalni pogled na bjelovarsku stvarnost".

Darinko Kosor je naglasio: „Okupili smo se danas u ovoj županiji jer je Bjelovarsko-bilogorska županija jedna od najjačih županijskih organizacija HSLS-a. Osobito sam ponosan na ovu organizaciju jer sam upoznat s političkim okolnostima koje su se odvijale u vašoj Županijskoj skupštini i drago mi je da ŽO HSLS-a BBŽ nije pristala na nemoralne ponude koje su dobivali od HDZ-a i HSS-a. Sada se vidi kakva politika može biti; donedavno su te dvije stranke vladale ovom županijom, a danas kada je ljubav pukla žele HSLS uvući u svoje probleme. Još do jučer su nas potcijenjivali i izrugivali nam se. Nama je iz tog razloga osobito drago da HSLS izlazi samostalno na sljedeće lokalne izbore i da već sada imamo 11 kandidata za načelnike općina i gotovo za sve gradove kandidate za gradonačelnika. Za nas je ovo jako bitna činjenica jer ovdje imamo izuzetno kvalitetne ljude."
Bjelovar info medij
Alen Baščevan rekao je: „HSLS na sljedeće lokalne izbore u većini mjesta izlazi samostalno. Kada vidimo kakva se politika vodi u ovoj županiji moramo imati odgovornost kandidirati se sa svojim ljudima u što više općina i gradova u našoj županiji. Naši kandidati svi od reda su pošteni ljudi, prepoznati u svojim sredinama. Pogotovo će za našu političku elitu biti veliko iznenađenje što ćemo u nekoliko općina imati za kandidate žene, budući da je žalosna činjenica da u ovoj županiji do sada nismo imali niti jednu ženu kao načelnicu općine. Na vlasti u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji već je 17 godina jedna te ista dinastija koja se samo rotira. Želimo to promijeniti."

Dario Hrebak izjavio je: „HSLS grada Bjelovara mnoge političke stranke potcjenjuju, ali moram naglasiti da je HSLS na izborima za mjesne odbore dobio podršku od 20% građana, a na parlamentarnim izborima po rezultatu smo se pozicionirali kao treća stranka u gradu Bjelovaru i očekujemo da ćemo na temelju dosadašnjeg rada polučiti još bolji rezultat na lokalnim izborima. HSLS u gradu Bjelovaru i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji tijekom jeseni će predstaviti razvojni program „Bjelovar 2020.“, s naglaskom na razvoj gospodarstva Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije kojim želimo doprinijeti razvoju grada Bjelovara. Na prošlim lokalnim izborima nije bilo nikakvih programa, već su se podijelile fotelje, a danas u Županijskoj skupštini možemo vidjeti kako je završio brak HDZ-a i HSS-a zasnovan na foteljama."


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.


 • Šalje Mirko  dana  18/07/2012  u  23:59
 • Komentar:ocito da se ne kuzis u politiku
  Kakve veze đurđa inam sa sadašnjim hsls-om


 • Šalje Upišite ime  dana  20/06/2012  u  08:47
 • Komentar: Nije mi jasno, da li stanoviti Dario misli da su građani Bjelovara kreteni, ovce, moroni??? Da li misli da se ne sjecamo kako je skakutao iza svoje ?urđe, a ?urđa iza Sanadera??? Da li zbilja misli da nitko nije primjetio bezdan u koji je Bjelovar upao zahvaljujuci politici HSLS-a i njihovoj prostituciji sa HDZ-om??? Sramite se!

  Dodajte komentar

  Upišite riječ koju vidite u slici:

  << Prethodni članak:
  >>Sljedeći članak:
  Vezani članci
  Ključne riječi kao poveznice  Poslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
  Nacionalna evidencija nestalih osoba
  Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar