Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › hsp_daruvar_na_predstojee_lokalne_izbore_izlazi_samostalno
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

29.01.
2013.

HSP Daruvar na predstojeće lokalne izbore izlazi samostalno

00:39 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medij Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Hrvatska stranka prava (HSP) Bjelovarsko-bilogorske županije održala je dana 26.1.2013.godine Izborni zbor HSP-a za grad Daruvar te tako obnovila rad Podružnice.

Pod predsjedanjem povjerenika HSP-a Bjelovarsko-bilogorske županije Zvonka Mlakića pristupilo se izboru Izvršnog i Nadzornog odbora podružnice. Jednoglasnom odlukom Milan Šnjarić izabran je za predsjednika podružnice HSP Daruvar. Dopredsjednici su Pero Bošnjak i Vlado Mulac, tajnik je Alfonz Tutić, a rizničar Ivan Živančev-Tutić. Ostali članovi Izvršnog odbora su Cvitko Lučić, Esma Gvožđar, Tomislav Najdert i Goran Mihatovića, a u Nadzorni odbor izabrani su Denis Najdert za predsjednika te Nikov Nučo i Tomislav Šafar za članove.
Bjelovar info medij
Članovi podružnice HSP-a Daruvar nakon provedene rasprave donijeli su sljedeće zaključke:

• Zbog alarmantog stanja u Daruvaru i gubitka preko 1500 građana vidljivom iz zadnjeg popisa stanovništva te zbog nebrige vlasti za razvoj gospodarstva, ulaganja u nova radna mjesta i mlade, zbog trenutnog stanja da je Daruvar postao grad starije životne populacije, zaključeno je da je potrebno osnažiti rad HSP-a u Daruvaru i građanima ponuditi drugačiji pristup rješavanju problema. Isto tako pokazati svojim radom da postoji alternativa vladajućima. To je program HSP-a kome su na prvom mjestu građani, a gradska vlast u službi građana.
• Donesena je odluka da HSP grada Daruvara na predstojeće lokalne izbore izlazi samostalno.

Milan Šnjarić
predsjednik Hrvatske stranke prava
Podružnica Daruvar


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar