Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › 2442011_posjet_sigurnoj_kui_povodom_uskrshnjih_blagdana
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

26.04.
2011.

24.4.2011. - Posjet Sigurnoj kući povodom Uskršnjih blagdana

20:52 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medij Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

22.4.2011. godine Udruga žena „Golubica“ iz Galovca koju čine i liberalke iz istoimenog mjesta te mladi liberali, povodom Uskrsnih blagdana posjetili su Sigurnu kuću u Bjelovaru. Tom prilikom su darivali štićenike prigodnim uskrsnim pisanicama i školskim potrošnim priborom.

Bjelovar info medijSadašnjim posjetom kao i niz proteklih kontakata između libaralki i Sigurne kuće nastoji se senzibilizirati zajednicu o problemima u obitelji. Nastojimo zajednici približiti teret koje te žene i djeca nose sa sobom, a naročito želimo štićenicima ublažiti njihove probleme te pomoći ne samo poklonima, već savjetima pridonijeti njihovom uključivanju u novu sredinu i olakšati boravak u kući.
Bjelovar info medij
Uskrs je jedan od najvećih obiteljskih blagdana i ovom prilikom želja nam je bila druženjem upriličiti radost Uskrsnih blagdana.


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar