Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › hsp_drazhen_keleminec_kandidat_za_sabor_rh_u_2_izbornoj_jedinici
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

04.09.
2011.

HSP - Dražen Keleminec kandidat za Sabor RH U 2. Izbornoj jedinici

23:38 | Šalje:  | komentara 1
Bjelovar info medij Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Dana 4. rujna 2011. u Koprivnici je održan sastanak na kojem su nazočili predsjednici organizacija Autohtone - Hrvatske stranke prava iz Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije.

Na sastanku je odlučeno da se s današnjim danom kreće u izbornu kampanju. Govorilo se o potpisanoj koaliciji s Hrvatskom strankom prava i zajedničkim izlaskom pod jednim imenom "Hrvatska stranka prava". Na sastanku se raspravljalo o programu stranke i tijeku izborne kampanje. Dražen Keleminec bit će kandidat za Sabor RH u 2. izbornoj jedinici ispred Hrvatske stranke prava.


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.


 • Šalje BRANKO STOJKOVIĆ  dana  21/01/2012  u  18:45
 • IZA ŠTIT-a SPREMNI !

  S KOJIM PRAVOM SU NA DRŽAVNE USTANOVE U HRVATSKOJ POSTAVILI ZASTAVE OD EUROPSKE UNIJE? NA TO PITANJE BI TREBAO ODGOVORITI PREDSJEDNIK RH, IVO JOSIPOVIĆ I PREDSJEDNIK VLADE RH, ZORAN MILANOVIČ. U USTAVU REPUBLIKE HRVATSKE TO NE PIŠE. NORMALNO JE DA SAM PROTIV ULASKA HRVATSKE U EUROPSKU UNIJU. POLITIČARI KOJI VODE HRVATSKU SU VELIKI IZDAJNICI. TREBALI BI SE SVI POBUNITI. (KOMENTIRAO: BRANKO STOJKOVIĆ IZ BJELOVARA)

  Dodajte komentar

  Upišite riječ koju vidite u slici:

  << Prethodni članak:
  >>Sljedeći članak:
  Vezani članci
  Ključne riječi kao poveznice  Poslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
  Nacionalna evidencija nestalih osoba
  Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar