Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › 842011_delegacija_hsls_a_posjetila_romski_vrti_u_bjelovaru
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

09.04.
2011.

8.4.2011. - Delegacija HSLS-a posjetila Romski vrtić u Bjelovaru

10:20 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medij Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Povodom Svjetskog dana Roma, predsjednik HSLS-a Darinko Kosor, posjetio je romski vrtić u Bjelovaru - Pinokio te mališanima podijelio prigodne poklone.

U jedinom romskom vrtiću u Bjelovaru ima 76 mališana, iako se tako zove u njemu nisu samo romska djeca. Dužnost ravnatelja vrtića vrši Don Stevo Đurđević, koji je ovom prigodom izrazio zadovoljstvo, kazavši da uvijek na Svjetski dan Roma poziva političare da ih posjete, ali odaziva nema, ovoga puta na njegov poziv odazvali su se samo liberali.
Bjelovar info medij
Osim prigodnih poklona i druženja s djecom, delegacija HSLS-a upoznala se sa stanjem Roma u Županiji i koji ih problemi muče.


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar