Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › chlanovi_hsls_a_i_predsjednik_alen_bashchevan_ukljuchili_se_u_akciju_dobrov
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

12.06.
2012.

Članovi HSLS-a i predsjednik Alen Baščevan uključili se u akciju dobrovoljnog darivanja krvi

15:03 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medij Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Bjelovar organizirana je akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Svaka akcija darivanja krvi je hvale vrijedna, a posebno kada se toj akciji odazovu novi članovi, koji će postati redoviti darivatelji krvi.

Tako je bilo i jučer u prostorijama Croatie osiguranja u Bjelovaru, gdje se odazvalo dvadesetak članova HSLS-a zajedno s predsjednikom ŽO HSLS-a BBŽ Alenom Baščevanom.
Bjelovar info medij
Ovom posebnom prigodom predsjednik ŽO HSLS BBŽ Alen Baščevan je rekao: - Na poziv Gradskog društva Crvenog križa Bjelovar svi smo se odazvali ovoj akciji, jer znamo koliko je značajna za društvo i od danas članovi HSLS-a pridružit će se humanim ljudima diljem svijeta i postati dobrovoljni davatelji krvi.Bjelovar info medij


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.


<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar