Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › mladi_hsls_a_obiljezhili_svjetski_dan_borbe_protiv_aids_a
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

30.11.
2013.

Mladi HSLS-a obilježili Svjetski dan borbe protiv AIDS-a

23:12 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medijWatermark image
Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Mladi HSLS-a ogranak Bjelovar, u petak 29. studenog 2013. obilježili su Svjetski dan borbe protiv AIDS-a na Bjelovarskom korzu.

Ovom prigodom dijelili su prezervative i letke sa edukativnim sadržajem. Cilj ove akcije bio je ukazati svima, a posebice mladima, na ozbiljnost AIDS-a i svih drugih spolno prenosivih bolesti. Mladi HSLS-a nadaju se da su ovom akcijom uspjeli potaknuti sve na korištenje prezervativa kako bi što više zaštitili sebe i svoje partnere.

Mladi Bjelovarčani ugodno su iznenadili Mlade HSLS-a svojom svjesnošću i znanjem o spolno prenosivim bolestima te načinima na koje se mogu od njih zaštiti.


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar