Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › osnovan_mjesni_ogranak_hsls_a_u_mo_ban_josip_jelachi
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

03.08.
2012.

Osnovan mjesni ogranak HSLS-a u MO Ban Josip Jelačić

15:11 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medij Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Vodstvo bjelovarskih liberala posjetilo je uoči priprema za predstojeće lokalne izbore Mjesni odbor Ban Josip Jelačić, gdje je uz razgovor sa simpatizerima i članovima stranke osnovan i ogranak HSLS-a u MO Ban Josip Jelačić. Tom prilikom, predsjednik bjelovarskih liberala, Dario Hrebak nazočnima je u uvodnom govoru otkrio ambicije bjelovarskog ogranka uoči lokalnih izbora.

„HSLS se za razliku od ostalih stranaka želi približiti građanima i saslušati ih u ova krizna vremena jer nažalost, naši političari često ne razumiju u kakvoj se situaciji nalaze građani i nema ih više kod „malih ljudi“ da saslušaju njihove probleme. HSLS će na predstojećim lokalnim izborima imati svog kandidata za gradonačelnika Bjelovara, jer nam je dosta lijevih i desnih opcija koje se neprestano izmjenjuju, a izbore namjeravamo dobiti svojim programom razvoja grada Bjelovara jer ne smijemo zaboraviti da danas imamo 6000 nezaposlenih Bjelovarčana, a situacija će najesen biti još gora. Na prošlim izborima niti jedna stranka nije imala svoj program i vrijeme je da mijenjamo političke navike i standarde. Nama će glavni prioritet u kampanji biti odlazak građanima jer politiku se treba vratiti građanima, a tko god da bude kandidat za gradonačelnika iz redova HSLS-a, želimo da svaki građanin ima mogućnost stisnuti mu ruku. Svaki tjedan osnivat ćemo jedan mjesni ogranak dok od 38 odbora ne posjetimo i zadnji zaseok u Bjelovaru i ne osnujemo i tamo ogranak HSLS-a i ne saslušamo svakog mještana koji će nam reći svoje probleme.“ – završio je Hrebak.

Bjelovarski liberali najavili su do kraja kolovoza posjetiti i održati skupštine ogranaka u Klokočevcu, Gudovcu, Velikim Sredicama, Prgomelju, Galovcu, Prespi, Zvijercima, Trojstvenom Markovcu, Velikom Korenovu i Hrgovljanima.


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
Nacionalna evidencija nestalih osoba
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar