Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › marijan_javurek_najbolji_vijenik_hns_a_za_bbzh
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

06.07.
2012.

Marijan Javurek najbolji vijećnik HNS-a za BBŽ

21:38 | Šalje:  | komentara 1
Bjelovar info medij Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

U Svetom Martinu Akademija je proteklog vikenda održala svoje VII. susrete za sve izabrane predstavnike u JL(R)S na kojima su sudjelovale sve županijske organizacije HNS-a. Oko 2000 HNS-ovaca i simpatizera stranke došlo se natjecati i bodriti svoje ekipe. Nakon otvorenja igara tereni su se pretvorili u košnice. Natjecanje je počelo. Sport, smijeh, zabava, pjesma i ples. Sveti Martin je odzvanjao! Navijalo se zdrušno i jako, a natjecateljski, fer i korektan duh osjećao se posvuda.

HNS-ovi vijećnici (sportaši) natjecali su se u sedamnaest sportskih disciplina, a također su podijeljene nagrade za najbolje vijećnike svih županijskih organizacija, najboljeg nastavnika Akademije, najbolju županijsku organizaciju za provođenje seminara na terenu, najboljeg predavača na instruktažama i nagrade za posebnu suradnju u okviru Akademije.

Navijalo se srčano i korektno, a neki su napustili borilišta ozljeđeni. Akademijini susreti definitivno su potpunu kulminaciju doživjeli potezanjem konopa. Nagrade i pehare uručili su Radimir Čačić, Ivan Vrdoljak i Matija Posavec. Iz Bjelovarsko-bilogorske županije nagradu za najboljeg vijećnika HNS-a dobio je drugu godinu za redom potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Bjelovara Marijan Javurek.

Još jednom hvala svim ljudima koji su došli uveličati Akademijine susrete, a posebna zahvala ŽO HNS-a Međimurske županije i Resortu Sveti Martin.

(Preuzeto sa stranice http://www.bjelovarsko-bilogorska.hns.hr)


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.


 • Šalje OKO PRAVDE!!  dana  27/07/2012  u  14:15
 • Komentar:  excaim POŠTOVANI!NEZNAM PO KOJIM SE KRITERIJIMA BIRAJU GRATSKI VIJEČNICI,A OSOBITO ME ZANIMA PO KOJIM ZASLUGAMA DOBIVAJU EPITETE"NAJBOLJI". KAD I SAMI IMAJU POPRILIČNO PUTRA NA GLAVI.GOSPODIN JAVUREK BI TREBAO PRVO OSVIJETLITI SVOJ OBRAZ I VRATITI SVOJE DUGOVE, PA SE ONDA DEKLARIRATI KAO UZORNI GRA?ANIN NAŠEG PREKRASNOG GRADA!

  Dodajte komentar

  Upišite riječ koju vidite u slici:

  << Prethodni članak:
  >>Sljedeći članak:
  Vezani članci
  Ključne riječi kao poveznice  Poslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
  Nacionalna evidencija nestalih osoba
  Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar