Politička scena
Bjelovar info medij
Članovi Županijskog vijeća HSP AS BBŽ prešli u HDZ
Hrvatska demokratska zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije osnažena je s 15 novih članova, a narednih dana očekuje se…
Bjelovar info medij
I ovu subotu Damir Bajs se družio s građanima grada Bjelovara
Uz Damira Bajsa bili su i predstavnici mnogih stranaka koje su mu pružile potporu i s njime potpisale sporazum o podupiranju…
Bjelovar info medij
Bjelovar – SDP-ov nezavisni kandidat za gradonačelnika Davorin Posavac družio se s građanima
Davorin Posavac je trenutno direktor tvrtke Bjelovarski sajam, poznat po tome da je Bjelovarski sajam izvukao iz dugova u kojima…
Bjelovar info medij
HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Ante Topalović dijelio građanima maslinove grančice
Maslinove grančice uoči Cvjetnice koja se slavi u nedjelju, tjedan dana prije Uskrsa
Bjelovar info medij
HDZ i HSS zajedno na izbore i u Novoj Rači
Općinska vodstva dogovorila su da će u zajedničkom nastupu pred birače izaći tako da će kandidata za mjesto načelnika dati…
Bjelovar info medij
Zlatko Salaj predstavio kandidaturu za gradonačelnika Čazme
Naša Čazma zaslužuje bolje, poruka je kandidata za budućeg gradonačelnika, Zlatka Salaja!
Bjelovar info medij
Bjelovarski sajam – Beljak najavljuje borbu za hrvatsko selo i interese
U sklopu otvorenja 20. Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma, svoju tiskovnu konferenciju je održala i Hrvatska seljačka…
Bjelovar info medij
Kandidat HSP za načelnika Općine Ivanske Marko Šafran predstavio program na skupštini DVD Ivansk
Za pomoć u radovima izrađenim u pirografiji i sav trud Marko Šafran nagrađen je zahvalnicom DVD Ivanska
Bjelovar info medij
Gradski odbor HDZ-a Bjelovara želi sretan Dan očevima svim Bjelovarčanima
U Republici Hrvatskoj se 19. ožujka, blagdan sv. Josipa – zaštitnika hrvatskog naroda obilježava kao Dan očeva
Bjelovar info medij › aktualno › svechano_urucheni_indeksi_4_generaciji_studenata_mehatronike_i_3_studija_se
Bjelovar info medij RSS rubrika aktualno

28.09.
2011.

Svečano uručeni indeksi 4. generaciji studenata Mehatronike i 3. studija Sestrinstva

08:15 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medij Watermark image

Foto galerija
Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij


Korištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Prije svečanog uručenja indeksa studentima prve godine stručnog studija Mehatronike i stručnog studija Sestrinstva, Tatjana Badrov, v.d. dekanica Visoke tehničke škole u Bjelovaru pozdravila je sve prisutne, a posebno studente.

Bjelovar info medij
Tatjana Badrov, v.d. dekanica Visoke tehničke škole u Bjelovaru

Nakon uvodnih riječi v.d. dekanice, sve prisutne pozdravio je i bjelovarski gradonačelnik Antun Korušec: - Mi smo danas tu zbog vas i meni kao gradonačelniku je posebno drago, što četvrtu godinu za redom Grad Bjelovar sudjeluje u primanju novih članova akademske zajednice te uručenju indeksa, kada vi počinjete svoj akademski, studentski put.

Gradonačelnik je također istaknuo da je prva generacija studenta Mehatronike pri kraju, da je većina diplomirala, što dokazuje da je ovaj studij koristan i omogućuje nova znanja te pruža mogućnost zapošljavanja na ovim prostorima.
Bjelovar info medij
gradonačelnik Antun Korušec

- Osim studija Mehatronike, 2009. godine prvi puta je započeo i studij Sestrinstva, kada je upisana prva generacija studenata, a iduće godine očekujemo i prve završene studente studija Sestrinstava, kazao je gradonačelnik i dodao da su upisi na oba studija u tijeku i da se očekuje oko 56 studenata stručnog studija Mehatronike i 86 studenata stručnog studija Sestrinstva, tako da će ukupan broj aktivnih studenata Visoke tehničke škole u Bjelovaru u akademskoj 2011./2012. godini biti 481.

- Nema pokretanja gospodarstva ako nema obrazovanih i stručnih ljudi, što je cilj Grada Bjelovara, naglasio je gradonačelnik i poručio studentima da Grad Bjelovar želi osigurati bolje uvjete studiranja te gospodarstvenicima stručnu radnu snagu i još bolju obrazovnu strukturu Bjelovara.

Svima se obratio i novi dekan, Zoran Baus, koji stupa na dužnost 1. listopada 2011. godine: - Sretan sam da možete početi novu stranicu u vašem životu, to nije mala odluka koju ste potvrdili upisom na ovaj studij i stoga vam želim da postignete zadovoljavajuće rezultate u cilju savladavanja ovog studija.
Bjelovar info medij
Zoran Baus, dekan Visoke tehničke škole u Bjelovaru

Gospodin Baus upoznao je studente s radom studija, kazavši da je nastava na studiju izjednačena sa svim studijama u Hrvatskoj, u Europi te da su svi programi izjednačeni, a to postižemo tako što smo elektronički povezani sa svim studijima i pratimo svjetske trendove.

- Bitno je redovno učiti, odnosno aktivno sudjelovati od prvoga dana te tako održati kontinuitet i neće biti problema, istaknuo je gospodin Baus, novi dekan te dodao da veliku potporu imaju i od Grada Bjelovara.

Na kraju svog govora, novi dekan pozvao je sve studente da se ne ustručavaju ako trebaju pomoć, njegova vrata uvijek su otvorena.

Sve studente i studentice prve godine studija Sestrinstva pozdravio je dr.sc. Dubravko Habek, voditelj stručnog studija Sestrinstva, kazavši, da studij nije lak, da se medicina drugačije uči od ostalih studija jer zahtijeva puno prakse, ali je također naglasio da redovno učenje daje i rezultate, što je dokaz da su svi studenti koji su prije dvije godine upisali studij, ove godine upisali treću godinu.
Bjelovar info medij
dr.sc. Dubravko Habek

Studentima se obratio i Marko Miletić, student prve generacije, a sada stručni prvostupnik Mehatronike, s nekoliko riječi o studiju i profesorima: - Kada je moja generacija upisala stručni studij Mehatronike, svi smo govorili, težak je program i slično, ali ako se uči, ništa nije teško!! Naravno da ima onih koji su otpali, i ovaj studij nije igra, program je usklađen na svim studijima i ne očekujte da je sve olako.
Bjelovar info medij
Miletić je studente upoznao s profesorima i asistentima također kazavši da su svi profesori stručni i da su poznati u Europi i šire, a što se tiče asistenata, oni su odlični i žele pružiti bolje znanje.
Bjelovar info medij
Nakon pozdravnih riječi, podrške i ohrabrenja, studentima su uručeni indeksi i još jednom upućene želje da uspiju na svom studentskom putu.


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznice
Župan Bajs najavio nastavak s Centrom izvrsnosti iz matematike i engleskog jezika 2016./2017. Živim život bez nasilja Zeleni dom Zdravko Ivković Zakon o zaštiti na radu http://www.minpo.hr , Vlade Republike Hrvatske http://www.drugaizborna.com Učenički dom Ured za mirenje Udruge umirovljenika udaraljkaši U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potpisan prvi projekt u 2015. godini, Turističko-ugostiteljska i prehrambena škola Bjelovar stipendije, Grad Bjelovar, Saša Kovač pčelasrki sajam pčelarski sajam, sajam, Bjelovar, Pčelarski sajam najveći do sada,Natječaji za poljoprivrednike Bjelovarsko-bilogorske županije u 2012, Prostorni plan uređenja Grada Čazme Proračun Bjelovara za 2011. projekt Program Zajednice udruga u kulturi Grada Bjelovara Predstavljena zbirka pjesma Slavena Klobučara „Uspavanka od sjećanja“, predsjednik, Ivo Josipović, Dajla, Održana smotra postrojbe civilne zaštite Udruga slijepih imenovala tri počasna člana Promocija knjige “Konjički turizam” i Međunarodni kongres konjičkog turizma u Kukavici U Bjelovaru održan Sabor HDZ-a II. izborne jedinice Veliki stranački skup HSS-a u Općini Šandrovac Dan neovisnosti 8. listopada Bjelovarski sajam uključio se u organizaciju projekta “Božićni sajam - Advent u Bjelovaru” Ministarstvo turizma potpisalo 56 projekta iz Programa “Upoznaj Hrvatsku”,Daruvarske toplice dobile 300 tisuća kuna bespovratnih sredstava Natječaji za mlade ministrica Milanka Opčić, socijalna skrb, potpredsjednica vlade, međunarodni tjedan udaraljkaša Medicinske škole Bjelovar, Karcinom grkljana, dan bez pušenja, Stjepan Grabovac, Hipokrat Marija Barišić, Miss Bjelovarsko-bilogorske županije, Bjelovar, Crikvenica, Damir Bajs, Marcel Medak, Dalibor Rohlik, Tanja Herceg, Hrastovac, Garešnica, Miss BBŽ Koco Kićenje bora s gradonačelnikom karavana biciklista Jadranka Kosor,bjelovarski sajam, bjelovar, Zlatko Salaj, predsjednica Vlade,kukuriku koalicija,Stjepan Pavlek,19. jesenski međunarodni bjelovarski sajam, Izložba Udruge slijepih Ivica Kostelić u Bjelovaru Ivanje u Tomašu informatika,UTIB, HSLS, DARINKO KOSOR,LIBERALI, Hrvatske šume Dokuart dan mimoza Dan bolesnika Dan antifašističke borbe u Podgariću Božićni gala koncert 2010. Božićna bajka 2012. Berek auto na vodu Aktualni sat Županijske skupštine Bjelovarsko-bilogorske županije 50+ KLUB 16. TerezijanaPoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu


Informacije lokalne uprave
Bjelovar info medijBjelovar info medij


Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij

Iz rubrike aktualno

Crna kronika

Poginuo motociklist iz Rastovca

22.08.2011 | 15:35

Noćas oko 02,15 sati Mario Dabac (1973.) iz Rastovca upravljao je motociklom županijskom cestom br. 3081 iz pravca Laminca u pravcu Ivanske bez zaštitne kacige na glavi. Dolaskom do nenaseljenog dijela ceste između navedenih mjesta, sto metara prije…

Nesreća s poginulom osobom

07.08.2011 | 10:22

Dana 5.8.2011. oko 11,00 sati u Končanici u dvorištu obiteljske kuće smrtno je stradao Jindrih J. (1952.) na način da je prilikom pranja traktora za koji su bile priključene tanjurače traktor stavio u pogon dok se isti nalazio u brzini, da bi potom…

Iz skladišta ukradene dvije tone umjetnog gnojiva
Iz podruma stambene zgrade ukraden skupocjeni bicikl
Paleći korov zapalio svinjac
Požari na otvorenom prostoru
Rezultati pojačanog nadzora prometa za vikend (01. - 03. ožujka 2019.)
Na bankomatu zaboravila novac
Iskoristio osobu starije životne dobi i ukrao novac
Oštećena ulazna vrata
Prijavljena remećenja javnog reda i mira tijekom proteklog vikenda
Požari na otvorenom prostoru

INTERVJU: Matija Dedić
Bjelovar info medij 07.03.2011 | 16:10

Matija Dedić Trio promovira album “MD in NYC”…


Arhiva članaka

2010

02.  03.  04.  05.  06.  07.  08.  09.  10. 
2009

12.
 


Nacionalna evidencija nestalih osoba
NAPOMENA: Naručitelj oglasa, prema Zakonu o zabrani i spriječavanju obavljanja neregistrirane djelatnosti, dužan je prilikom naručivanja oglasa navesti podatke o svojem identitetu, tvrtku i sjedište tvrtke, OIB, ime i prezime odgovorne osobe ili naručitelja te njegovo prebivalište odnosno boravište. To važi i za fizičke osobe koje iznajmljuju i pružaju usluge. Za prodaju nije potrebno navoditi sve informacije, već broj telefona i ono što smatrate da bi kupac trebao znati.
NOVA PROLJETNA KOLEKCIJA 2017. u modnom salonu LILLY
Kontakt: Kontakt: Modni salon LILLY
NOVA TRGOVINA SLASTICA - ČAROLIJA
Kontakt: 092/ 34 56 355


Prvi i jedini kozmetički salon u Bjelovaru s certifikatom majstor kozmetičar!!!

KLASIČNI TRETMANI LICA
ANTI-AGE TRETMANI
ANTI-ACNE TRETMANI
LIFTING TRETMANI LICA
*
DEPILACIJA
TRETMANI ZA OBLIKOVANJE TIJELA
ANTICELULITNI TRETMANI
KAVITACIJA & BODY FORMER & OXYFAT
*
AFTER WORK TRETMANI
WELLNESS RITUAL
*
POKLON BONOVI

«KARISMA», Bjelovar, F.Rusana 15A / 2.kat
www.karisma.com.hr
091/ 11 44 522

Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar