Politička scena
Bjelovar info medij
Članovi Županijskog vijeća HSP AS BBŽ prešli u HDZ
Hrvatska demokratska zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije osnažena je s 15 novih članova, a narednih dana očekuje se…
Bjelovar info medij
I ovu subotu Damir Bajs se družio s građanima grada Bjelovara
Uz Damira Bajsa bili su i predstavnici mnogih stranaka koje su mu pružile potporu i s njime potpisale sporazum o podupiranju…
Bjelovar info medij
Bjelovar – SDP-ov nezavisni kandidat za gradonačelnika Davorin Posavac družio se s građanima
Davorin Posavac je trenutno direktor tvrtke Bjelovarski sajam, poznat po tome da je Bjelovarski sajam izvukao iz dugova u kojima…
Bjelovar info medij
HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Ante Topalović dijelio građanima maslinove grančice
Maslinove grančice uoči Cvjetnice koja se slavi u nedjelju, tjedan dana prije Uskrsa
Bjelovar info medij
HDZ i HSS zajedno na izbore i u Novoj Rači
Općinska vodstva dogovorila su da će u zajedničkom nastupu pred birače izaći tako da će kandidata za mjesto načelnika dati…
Bjelovar info medij
Zlatko Salaj predstavio kandidaturu za gradonačelnika Čazme
Naša Čazma zaslužuje bolje, poruka je kandidata za budućeg gradonačelnika, Zlatka Salaja!
Bjelovar info medij
Bjelovarski sajam – Beljak najavljuje borbu za hrvatsko selo i interese
U sklopu otvorenja 20. Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma, svoju tiskovnu konferenciju je održala i Hrvatska seljačka…
Bjelovar info medij
Kandidat HSP za načelnika Općine Ivanske Marko Šafran predstavio program na skupštini DVD Ivansk
Za pomoć u radovima izrađenim u pirografiji i sav trud Marko Šafran nagrađen je zahvalnicom DVD Ivanska
Bjelovar info medij
Gradski odbor HDZ-a Bjelovara želi sretan Dan očevima svim Bjelovarčanima
U Republici Hrvatskoj se 19. ožujka, blagdan sv. Josipa – zaštitnika hrvatskog naroda obilježava kao Dan očeva
Bjelovar info medij › aktualno › marija_barii_miss_bjelovarsko_bilogorske_upanije_uoi_odlaska_u_crikveni
Bjelovar info medij RSS rubrika aktualno

05.06.
2015.

Marija Barišić Miss Bjelovarsko-bilogorske županije uoči odlaska u Crikvenicu

23:28 | Šalje:  | komentara 1
Bjelovar info medijWatermark image
Watermark image

Foto galerija
Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij


Korištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Državno natjecanje za Miss Hrvatske održat će se u Crikvenici 12. i 13. lipnja 2015.

Marija Barišić osvojila je titulu Miss Bjelovarsko-bilogorske županije na natjecanju koje je održano protekli vikend u Daruvarskim toplicama. Sada novoizabranu Miss BBŽ čeka državno natjecanje koje će se održati 12. i 13. lipnja u Crikvenici. Tim povodom je u petak 5. lipnja u Daruvarskim toplicama održana konferencija za novinare kojoj su nazočili bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs, novoizabrana Miss BBŽ Marija Barišić, gradonačelnik Daruvara Dalibor Rohlik, ravnatelj Daruvarskih toplica Marcel Medak i predstavnici tvrtke PR5 j.d.o.o., koja je organizirala izbore za Miss.

Bjelovar info medijWatermark image

Tanja Herceg organizatorica izbora za Miss Bjelovarsko-bilogorske županije rekla je da Marija odlazi u subotu 6. lipnja u Crikvenicu gdje će provesti sedam dana na pripremama.
- Moram reći da smo mi ovdje prije natjecanja na Županijskoj razini prošli pripreme s djevojkama i one su izuzetno pripremljene na ono što ih čeka. Vjerujem da će i naša Marija biti spremna na to i da će ući među prvih 12 djevojaka. Našu Missicu u Crikvenici čeka bodovanje u kategoriji sport i Marija će u tome pokazati svoje znanje s obzirom da trenira boks i voli treninge. Druga kategorija je top model-poziranje i vjerujem da će Marija i u tome biti odlična, a posebno njezin osmijeh koji je očaravajući. Tu je još kategorija talent - izvođenje plesne točke, a u tome će Mariji mentor biti Ištvan Varga koji će s njom poraditi na nastupu. Također tu je i multimedija, rekla je Tanja Herecg i dodala da se nadaju da će se Marija plasirati među prvih 12 i ući u finale koje će se održati 13. lipnja u Crkvenici.
Bjelovar info medijWatermark image

Herceg je također rekla da će Marija sa sobom ponijeti sliku koja će ići u humanitarne svrhe, a riječ je o prikupljanju sredstava za Caritasovu kuću ljubavi.
- Svaka županija šalje svoju umjetninu, pa će tako i naša Bjelovarsko-bilogorska županija sudjelovati u ovoj humanitarnoj noti za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi za koje brine Caritasova kuća ljubavi.
Bjelovar info medijWatermark image

Novoizabrana Miss BBŽ Marija Barišić ima 17 godina i dolazi iz mjesta Hrastovca u Općini Garešnica iz velike obitelji. Marija živi s ocem, majkom, dva brata i još dvije sestre. Velika obitelj ponosna je na svoju Mariju i velika su joj podrška. Marija pohađa 3. razred Opće gimnazije u Garešnici. Bavi se sportom i to boksom te želi upisati medicinu. O sebi kaže da je sretna i zadovoljna djevojka. Sada je doživjela još nešto posebno i nada se da će joj to iskustvo pomoći u budećem životu.
-Sada me čekaju pripreme u Crikvenici i nadam se da će mi sve ovo što sam naučila dosada puno pomoći. Jako sam uzbuđena i ne znam što me sve čeka, ali mislim da će mi to puno značiti u životu. Drago mi je da sam se prijavila na izbor za Miss BBŽ jer sam kroz te pripreme puno naučila i stekla samopouzdanje koje će mi sigurno biti poticaj za dalje. Želim poručiti i drugim djevojkama da se prijave na izbore i da ne slušaju predrasude i što drugi misle, već da se odvaže na to i sigurno će im biti od pomoći, rekla je Miss BBŽ Marija Barišić.
Bjelovar info medijWatermark image

Marija je također rekla da je u ovim izborima bitna inteligencija i naravno ljepota kako vanjska tako i unutarnja.
- Sve su djevojke lijepe i sve zrače s posebnom ljepotom, onom vanjskom, ali i onom unutarnjom, rekla je Marija sa svojim posebnim osmijehom.
Bjelovar info medijWatermark image

O Izborima za Miss BBŽ govorio je i župan Damir Bajs koji je rekao da je organizacija bila odlična i čestitao svima koji su sudjelovali u tome.
- Na natjecanju je pobijedila gospodična Marija Barišić i naravno čestitke Mariji za osvojenu titulu te sretno u daljnjem natjecanje u Crikvenici. Ja vjerujem da će Marija apsolutno opravdati naše povjerenje i predstaviti našu županiju i naš kraj na državnim izborima u Crikvenici, rekao je župan Damir Bajs i dodao da je ovo natjecanje bila odlična prilika za promociju Bjelovarsko-bilogorske županije i njezinih mjesta, Bjelovara, Daruvara, Daruvarskih toplica i drugih krajeva kao izvrsne turističke destinacije.


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.


 • Šalje fak  dana  10/06/2015  u  09:14
 • Komentar: nigdje bez ovih trulih politicara i njihovih njusketina! Misle da je ljepota prelazna pa se slikaju s ovom krasnom mladom djevojkom! Bljak!

  Dodajte komentar

  Upišite riječ koju vidite u slici:

  << Prethodni članak:
  >>Sljedeći članak:
  Vezani članci
  Ključne riječi kao poveznice
  Župan Bajs najavio nastavak s Centrom izvrsnosti iz matematike i engleskog jezika 2016./2017. Živim život bez nasilja Zeleni dom Zdravko Ivković Zakon o zaštiti na radu http://www.minpo.hr , Vlade Republike Hrvatske http://www.drugaizborna.com Učenički dom Ured za mirenje Udruge umirovljenika udaraljkaši U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potpisan prvi projekt u 2015. godini, Turističko-ugostiteljska i prehrambena škola Bjelovar stipendije, Grad Bjelovar, Saša Kovač pčelasrki sajam pčelarski sajam, sajam, Bjelovar, Pčelarski sajam najveći do sada,Natječaji za poljoprivrednike Bjelovarsko-bilogorske županije u 2012, Prostorni plan uređenja Grada Čazme Proračun Bjelovara za 2011. projekt Program Zajednice udruga u kulturi Grada Bjelovara Predstavljena zbirka pjesma Slavena Klobučara „Uspavanka od sjećanja“, predsjednik, Ivo Josipović, Dajla, Održana smotra postrojbe civilne zaštite Udruga slijepih imenovala tri počasna člana Promocija knjige “Konjički turizam” i Međunarodni kongres konjičkog turizma u Kukavici U Bjelovaru održan Sabor HDZ-a II. izborne jedinice Veliki stranački skup HSS-a u Općini Šandrovac Dan neovisnosti 8. listopada Bjelovarski sajam uključio se u organizaciju projekta “Božićni sajam - Advent u Bjelovaru” Ministarstvo turizma potpisalo 56 projekta iz Programa “Upoznaj Hrvatsku”,Daruvarske toplice dobile 300 tisuća kuna bespovratnih sredstava Natječaji za mlade ministrica Milanka Opčić, socijalna skrb, potpredsjednica vlade, međunarodni tjedan udaraljkaša Medicinske škole Bjelovar, Karcinom grkljana, dan bez pušenja, Stjepan Grabovac, Hipokrat Marija Barišić, Miss Bjelovarsko-bilogorske županije, Bjelovar, Crikvenica, Damir Bajs, Marcel Medak, Dalibor Rohlik, Tanja Herceg, Hrastovac, Garešnica, Miss BBŽ Koco Kićenje bora s gradonačelnikom karavana biciklista Jadranka Kosor,bjelovarski sajam, bjelovar, Zlatko Salaj, predsjednica Vlade,kukuriku koalicija,Stjepan Pavlek,19. jesenski međunarodni bjelovarski sajam, Izložba Udruge slijepih Ivica Kostelić u Bjelovaru Ivanje u Tomašu informatika,UTIB, HSLS, DARINKO KOSOR,LIBERALI, Hrvatske šume Dokuart dan mimoza Dan bolesnika Dan antifašističke borbe u Podgariću Božićni gala koncert 2010. Božićna bajka 2012. Berek auto na vodu Aktualni sat Županijske skupštine Bjelovarsko-bilogorske županije 50+ KLUB 16. Terezijana  Poslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu


  Informacije lokalne uprave
  Bjelovar info medijBjelovar info medij


  Bjelovar info medij
  Bjelovar info medij
  Bjelovar info medij
  Bjelovar info medij
  Bjelovar info medij
  Bjelovar info medij
  Bjelovar info medij
  Bjelovar info medij
  Bjelovar info medij
  Bjelovar info medij
  Bjelovar info medij
  Bjelovar info medij
  Bjelovar info medij

  Iz rubrike aktualno

  Crna kronika

  Poginuo motociklist iz Rastovca

  22.08.2011 | 15:35

  Noćas oko 02,15 sati Mario Dabac (1973.) iz Rastovca upravljao je motociklom županijskom cestom br. 3081 iz pravca Laminca u pravcu Ivanske bez zaštitne kacige na glavi. Dolaskom do nenaseljenog dijela ceste između navedenih mjesta, sto metara prije…

  Nesreća s poginulom osobom

  07.08.2011 | 10:22

  Dana 5.8.2011. oko 11,00 sati u Končanici u dvorištu obiteljske kuće smrtno je stradao Jindrih J. (1952.) na način da je prilikom pranja traktora za koji su bile priključene tanjurače traktor stavio u pogon dok se isti nalazio u brzini, da bi potom…

  Iz skladišta ukradene dvije tone umjetnog gnojiva
  Iz podruma stambene zgrade ukraden skupocjeni bicikl
  Paleći korov zapalio svinjac
  Požari na otvorenom prostoru
  Rezultati pojačanog nadzora prometa za vikend (01. - 03. ožujka 2019.)
  Na bankomatu zaboravila novac
  Iskoristio osobu starije životne dobi i ukrao novac
  Oštećena ulazna vrata
  Prijavljena remećenja javnog reda i mira tijekom proteklog vikenda
  Požari na otvorenom prostoru

  Intervju sa Zvonimirom Karakašom, direktorom SRC „Kukavica“
  Bjelovar info medij 17.01.2012 | 13:55

  Poslovanje SRC „Kukavica“


  Arhiva članaka

  2010

  02.  03.  04.  05.  06.  07.  08.  09.  10. 
  2009

  12.
   


  Nacionalna evidencija nestalih osoba
  NAPOMENA: Naručitelj oglasa, prema Zakonu o zabrani i spriječavanju obavljanja neregistrirane djelatnosti, dužan je prilikom naručivanja oglasa navesti podatke o svojem identitetu, tvrtku i sjedište tvrtke, OIB, ime i prezime odgovorne osobe ili naručitelja te njegovo prebivalište odnosno boravište. To važi i za fizičke osobe koje iznajmljuju i pružaju usluge. Za prodaju nije potrebno navoditi sve informacije, već broj telefona i ono što smatrate da bi kupac trebao znati.
  NOVA PROLJETNA KOLEKCIJA 2017. u modnom salonu LILLY
  Kontakt: Kontakt: Modni salon LILLY
  NOVA TRGOVINA SLASTICA - ČAROLIJA
  Kontakt: 092/ 34 56 355


  Prvi i jedini kozmetički salon u Bjelovaru s certifikatom majstor kozmetičar!!!

  KLASIČNI TRETMANI LICA
  ANTI-AGE TRETMANI
  ANTI-ACNE TRETMANI
  LIFTING TRETMANI LICA
  *
  DEPILACIJA
  TRETMANI ZA OBLIKOVANJE TIJELA
  ANTICELULITNI TRETMANI
  KAVITACIJA & BODY FORMER & OXYFAT
  *
  AFTER WORK TRETMANI
  WELLNESS RITUAL
  *
  POKLON BONOVI

  «KARISMA», Bjelovar, F.Rusana 15A / 2.kat
  www.karisma.com.hr
  091/ 11 44 522

  Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar