Politička scena
Bjelovar info medij
Članovi Županijskog vijeća HSP AS BBŽ prešli u HDZ
Hrvatska demokratska zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije osnažena je s 15 novih članova, a narednih dana očekuje se…
Bjelovar info medij
I ovu subotu Damir Bajs se družio s građanima grada Bjelovara
Uz Damira Bajsa bili su i predstavnici mnogih stranaka koje su mu pružile potporu i s njime potpisale sporazum o podupiranju…
Bjelovar info medij
Bjelovar – SDP-ov nezavisni kandidat za gradonačelnika Davorin Posavac družio se s građanima
Davorin Posavac je trenutno direktor tvrtke Bjelovarski sajam, poznat po tome da je Bjelovarski sajam izvukao iz dugova u kojima…
Bjelovar info medij
HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Ante Topalović dijelio građanima maslinove grančice
Maslinove grančice uoči Cvjetnice koja se slavi u nedjelju, tjedan dana prije Uskrsa
Bjelovar info medij
HDZ i HSS zajedno na izbore i u Novoj Rači
Općinska vodstva dogovorila su da će u zajedničkom nastupu pred birače izaći tako da će kandidata za mjesto načelnika dati…
Bjelovar info medij
Zlatko Salaj predstavio kandidaturu za gradonačelnika Čazme
Naša Čazma zaslužuje bolje, poruka je kandidata za budućeg gradonačelnika, Zlatka Salaja!
Bjelovar info medij
Bjelovarski sajam – Beljak najavljuje borbu za hrvatsko selo i interese
U sklopu otvorenja 20. Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma, svoju tiskovnu konferenciju je održala i Hrvatska seljačka…
Bjelovar info medij
Kandidat HSP za načelnika Općine Ivanske Marko Šafran predstavio program na skupštini DVD Ivansk
Za pomoć u radovima izrađenim u pirografiji i sav trud Marko Šafran nagrađen je zahvalnicom DVD Ivanska
Bjelovar info medij
Gradski odbor HDZ-a Bjelovara želi sretan Dan očevima svim Bjelovarčanima
U Republici Hrvatskoj se 19. ožujka, blagdan sv. Josipa – zaštitnika hrvatskog naroda obilježava kao Dan očeva
Bjelovar info medij › aktualno › dodijeljene_nagrade_najboljima_u_sportu_bjelovarsko_bilogorske
Bjelovar info medij RSS rubrika aktualno

21.02.
2016.

Dodijeljene nagrade najboljima u sportu Bjelovarsko-bilogorske županije za 2015. godinu

17:31 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medijWatermark image
Watermark image

Foto galerija


Korištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Najbolji sportaši za proteklu 2015. godinu u seniorskoj konkurenciji su Dubravka Kiđemet i Vanja Lončar. Priznanje najbolje ženske ekipe otišlo je u ruke stolnotenisačica Bjelovara, dok je najbolja muška ekipa Kuglačkog kluba Bjelovar. Najbolji sportaši s invaliditetom su Josip Slivar i Marta Kuzminović.

Bjelovar info medijWatermark image

U petak, 19. veljače 2016. godine u Daruvaru, svečano su dodijeljene nagrade najboljim sportašima i sportašicama, sportskim ekipama i sportskim djelatnicima Bjelovarsko-bilogorske županije za 2015. godinu po kriterijima Sportskog saveza sportaša s invaliditetom i Športske zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije.

Pozdrave i čestitke nagrađenima uputili su župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs, predsjednik Sportske zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije Fredi Pali, ravnatelj Daruvarskih toplica Marcel Medak i pomoćnik glavnog tajnika HOO za lokalni sport Siniša Krajač.

Župan Damir Bajs na svečanosti proglašenja najboljih pohvalio je sve sportaše i sportašice, ali i sportske djelatnike koji rade u sportu. Također je pozdravio i sve koji su sudjelovali u organizaciji, ali i one koji su došli uveličati ovu važnu sportsku svečanost.
- Veseli me što ste svi došli ovdje jer ovo je važan dan za sve one koji su najbolji u sportu. Moram zahvaliti svima vama koji radite i koji ste uključeni u sport. Znam da nije lako voditi klubove i postizati odlične rezultate. Vjerujem da je dio toga vezan uz jak entuzijazam i bez toga ne bih bilo ovih rezultata. Uz sva sredstva koja imamo, a koja su vezana za taj segment nisu dovoljna i stoga se moramo osloniti na one koji se time bave, moram reći volonterski. Svi koji to radite, znam da većinu vremena volontirate i zato vam zahvaljujem na vašem angažmanu bez kojeg ne bi bilo ni ovih rezultata. Što se Županije tiče, mi ćemo pokušati da u 2016. godini budemo dobar skrbnik, ali ne ovisi sve o nama već o privredi županije, no nadam se da će napraviti pomak u ovom dijelu. Svima vama koji ste dobili nagrade, čestitam, rekao je župan Damir Bajs i dodao da ga veseli što je sport u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji važan, a to pokazuju i podaci gdje je svaki deseti stanovnik aktivan u sportu.
- Imamo veliki broj klubova, ali me veseli i veliki broj mladih selekcija, rekao je Bajs i zaželio svima još bolju i uspješniju 2016. godinu.

Pozdravne riječi i čestitke uputio je i predsjednik Sportske zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije, Fredi Pali. Između ostalog on je rekao da je 2015. godina, što se tiče sporta bila teška, a naglasak je stavio na financije.
-Međutim, to nije omelo naše mlade sportaše da postignu najbolje rezultate. Nadam se da će ove 2016. godine biti još bolji. Ono što bi htio još reći, ali i poslati jednu poruku, a to je da ćemo se morati još biše boriti u ovoj godini. Novi Zakon o sportu ne ide na ruku ruralnim područjima i malim klubovima. Nadam se da ćemo mi zajedničkom borbom u tim mutnim vodama i određenim promjenama, i sada novom ministru ukazati na to da donese što kvalitetniji Zakon o sportu. Želja nam je da opstanu sportski klubovi u malim gradovima i malim mjestima, rekao je Fredi Pali i dodao da je teško naći dobre sponzore i da se nada da će politika promijeniti pravce u tom segmentu.

Siniša Krajač, pomoćnik glavnog tajnika HOO za lokalni sport izrazio je veliko zadovoljstvo što je nazočan na ovoj svečanosti te čestitao svima na dobrim rezultatima i zaželio još bolju i uspješniju 2016. godinu.
Bjelovar info medijWatermark image

Najbolji sportaš Bjelovarsko-bilogorske županije u 2015. godini je Vanja Lončar, senior, HKK „Slavko Krivski – Termal“ Daruvar.

Vanja Lončar se zahvalio na izboru za najboljeg seniora, ali je i dodao da je nastupio na osam europskih prvenstava i da je na svakome osvojio medalju.

Najbolja sportašica Bjelovarsko-bilogorske županije u 2015. godini je Dubravka Kiđemet, streličarski klub Bjelovar.

Cijeli poredak NAJBOLJIH SPORTAŠICA, SPORTAŠA, SPORTSKIH EKIPE I SPORTSKIH DJELATNIKA za 2015. možete pogledati OVDJE.


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznice
Župan Bajs najavio nastavak s Centrom izvrsnosti iz matematike i engleskog jezika 2016./2017. Živim život bez nasilja Zeleni dom Zdravko Ivković Zakon o zaštiti na radu http://www.minpo.hr , Vlade Republike Hrvatske http://www.drugaizborna.com Učenički dom Ured za mirenje Udruge umirovljenika udaraljkaši U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potpisan prvi projekt u 2015. godini, Turističko-ugostiteljska i prehrambena škola Bjelovar stipendije, Grad Bjelovar, Saša Kovač pčelasrki sajam pčelarski sajam, sajam, Bjelovar, Pčelarski sajam najveći do sada,Natječaji za poljoprivrednike Bjelovarsko-bilogorske županije u 2012, Prostorni plan uređenja Grada Čazme Proračun Bjelovara za 2011. projekt Program Zajednice udruga u kulturi Grada Bjelovara Predstavljena zbirka pjesma Slavena Klobučara „Uspavanka od sjećanja“, predsjednik, Ivo Josipović, Dajla, Održana smotra postrojbe civilne zaštite Udruga slijepih imenovala tri počasna člana Promocija knjige “Konjički turizam” i Međunarodni kongres konjičkog turizma u Kukavici U Bjelovaru održan Sabor HDZ-a II. izborne jedinice Veliki stranački skup HSS-a u Općini Šandrovac Dan neovisnosti 8. listopada Bjelovarski sajam uključio se u organizaciju projekta “Božićni sajam - Advent u Bjelovaru” Ministarstvo turizma potpisalo 56 projekta iz Programa “Upoznaj Hrvatsku”,Daruvarske toplice dobile 300 tisuća kuna bespovratnih sredstava Natječaji za mlade ministrica Milanka Opčić, socijalna skrb, potpredsjednica vlade, međunarodni tjedan udaraljkaša Medicinske škole Bjelovar, Karcinom grkljana, dan bez pušenja, Stjepan Grabovac, Hipokrat Marija Barišić, Miss Bjelovarsko-bilogorske županije, Bjelovar, Crikvenica, Damir Bajs, Marcel Medak, Dalibor Rohlik, Tanja Herceg, Hrastovac, Garešnica, Miss BBŽ Koco Kićenje bora s gradonačelnikom karavana biciklista Jadranka Kosor,bjelovarski sajam, bjelovar, Zlatko Salaj, predsjednica Vlade,kukuriku koalicija,Stjepan Pavlek,19. jesenski međunarodni bjelovarski sajam, Izložba Udruge slijepih Ivica Kostelić u Bjelovaru Ivanje u Tomašu informatika,UTIB, HSLS, DARINKO KOSOR,LIBERALI, Hrvatske šume Dokuart dan mimoza Dan bolesnika Dan antifašističke borbe u Podgariću Božićni gala koncert 2010. Božićna bajka 2012. Berek auto na vodu Aktualni sat Županijske skupštine Bjelovarsko-bilogorske županije 50+ KLUB 16. TerezijanaPoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu


Informacije lokalne uprave
Bjelovar info medijBjelovar info medij


Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij

Iz rubrike aktualno

Crna kronika

Poginuo motociklist iz Rastovca

22.08.2011 | 15:35

Noćas oko 02,15 sati Mario Dabac (1973.) iz Rastovca upravljao je motociklom županijskom cestom br. 3081 iz pravca Laminca u pravcu Ivanske bez zaštitne kacige na glavi. Dolaskom do nenaseljenog dijela ceste između navedenih mjesta, sto metara prije…

Nesreća s poginulom osobom

07.08.2011 | 10:22

Dana 5.8.2011. oko 11,00 sati u Končanici u dvorištu obiteljske kuće smrtno je stradao Jindrih J. (1952.) na način da je prilikom pranja traktora za koji su bile priključene tanjurače traktor stavio u pogon dok se isti nalazio u brzini, da bi potom…

Iz skladišta ukradene dvije tone umjetnog gnojiva
Iz podruma stambene zgrade ukraden skupocjeni bicikl
Paleći korov zapalio svinjac
Požari na otvorenom prostoru
Rezultati pojačanog nadzora prometa za vikend (01. - 03. ožujka 2019.)
Na bankomatu zaboravila novac
Iskoristio osobu starije životne dobi i ukrao novac
Oštećena ulazna vrata
Prijavljena remećenja javnog reda i mira tijekom proteklog vikenda
Požari na otvorenom prostoru


Arhiva članaka

2010

02.  03.  04.  05.  06.  07.  08.  09.  10. 
2009

12.
 


Nacionalna evidencija nestalih osoba
NAPOMENA: Naručitelj oglasa, prema Zakonu o zabrani i spriječavanju obavljanja neregistrirane djelatnosti, dužan je prilikom naručivanja oglasa navesti podatke o svojem identitetu, tvrtku i sjedište tvrtke, OIB, ime i prezime odgovorne osobe ili naručitelja te njegovo prebivalište odnosno boravište. To važi i za fizičke osobe koje iznajmljuju i pružaju usluge. Za prodaju nije potrebno navoditi sve informacije, već broj telefona i ono što smatrate da bi kupac trebao znati.
NOVA PROLJETNA KOLEKCIJA 2017. u modnom salonu LILLY
Kontakt: Kontakt: Modni salon LILLY
NOVA TRGOVINA SLASTICA - ČAROLIJA
Kontakt: 092/ 34 56 355


Prvi i jedini kozmetički salon u Bjelovaru s certifikatom majstor kozmetičar!!!

KLASIČNI TRETMANI LICA
ANTI-AGE TRETMANI
ANTI-ACNE TRETMANI
LIFTING TRETMANI LICA
*
DEPILACIJA
TRETMANI ZA OBLIKOVANJE TIJELA
ANTICELULITNI TRETMANI
KAVITACIJA & BODY FORMER & OXYFAT
*
AFTER WORK TRETMANI
WELLNESS RITUAL
*
POKLON BONOVI

«KARISMA», Bjelovar, F.Rusana 15A / 2.kat
www.karisma.com.hr
091/ 11 44 522

Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar