Politička scena
Bjelovar info medij
Članovi Županijskog vijeća HSP AS BBŽ prešli u HDZ
Hrvatska demokratska zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije osnažena je s 15 novih članova, a narednih dana očekuje se…
Bjelovar info medij
I ovu subotu Damir Bajs se družio s građanima grada Bjelovara
Uz Damira Bajsa bili su i predstavnici mnogih stranaka koje su mu pružile potporu i s njime potpisale sporazum o podupiranju…
Bjelovar info medij
Bjelovar – SDP-ov nezavisni kandidat za gradonačelnika Davorin Posavac družio se s građanima
Davorin Posavac je trenutno direktor tvrtke Bjelovarski sajam, poznat po tome da je Bjelovarski sajam izvukao iz dugova u kojima…
Bjelovar info medij
HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Ante Topalović dijelio građanima maslinove grančice
Maslinove grančice uoči Cvjetnice koja se slavi u nedjelju, tjedan dana prije Uskrsa
Bjelovar info medij
HDZ i HSS zajedno na izbore i u Novoj Rači
Općinska vodstva dogovorila su da će u zajedničkom nastupu pred birače izaći tako da će kandidata za mjesto načelnika dati…
Bjelovar info medij
Zlatko Salaj predstavio kandidaturu za gradonačelnika Čazme
Naša Čazma zaslužuje bolje, poruka je kandidata za budućeg gradonačelnika, Zlatka Salaja!
Bjelovar info medij
Bjelovarski sajam – Beljak najavljuje borbu za hrvatsko selo i interese
U sklopu otvorenja 20. Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma, svoju tiskovnu konferenciju je održala i Hrvatska seljačka…
Bjelovar info medij
Kandidat HSP za načelnika Općine Ivanske Marko Šafran predstavio program na skupštini DVD Ivansk
Za pomoć u radovima izrađenim u pirografiji i sav trud Marko Šafran nagrađen je zahvalnicom DVD Ivanska
Bjelovar info medij
Gradski odbor HDZ-a Bjelovara želi sretan Dan očevima svim Bjelovarčanima
U Republici Hrvatskoj se 19. ožujka, blagdan sv. Josipa – zaštitnika hrvatskog naroda obilježava kao Dan očeva
Bjelovar info medij › gospodarstvo › erste_banka_zabiljezhila_28_vishe_fizichkih_osoba_korisnika_netbanking_uslu
Bjelovar info medij RSS rubrika gospodarstvo

15.01.
2010.

Erste banka zabilježila 28% više fizičkih osoba-korisnika NetBanking usluge u 2009.

17:58 | Šalje:  | komentara 0Korištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Zaključno s 31. prosincem 2009. godine Erste&Steiermärkische Bank d.d. (Erste banka) zabilježila je više od 65.205 fizičkih osoba, korisnika Erste NetBanking usluge internetskog bankarstva, što je u odnosu na broj korisnika na kraju 2008. godine povećanje od gotovo 28%. U istom razdoblju evidentirano je 2.214.940 transakcija fizičkih osoba putem Erste NetBankinga, što u odnosu na godinu prije predstavlja porast od 33%.

Bjelovar info medijPorast broja korisnika zabilježen je i kod ostalih alternativnih kanala distribucije u Erste banci. Tako je broj korisnika Erste mBanking usluge mobilnog bankarstva u 2009. porastao preko 20% u odnosu na kraj 2008. godine te je 31.prosinca 2009. zabilježeno preko 13.190 korisnika navedene usluge. Porast za preko 32% u odnosu na kraj prošle godine zabilježen je i kod Erste Fon usluge telefonskog bankarstva koja na dan 31. prosinca 2009. godine broji preko 17.630 korisnika. Ukupan broj fizičkih osoba, korisnika Erste SMS usluge, na dan 31. prosinca 2009. godine iznosio je više od 99.180, što je oko 7% više u odnosu na kraj 2008. godine.

Uz navedeno, neke od usluga koje Erste banka nudi svojim klijentima zabilježile su iznimne rezultate. Naime, nakon nešto više od jedanaest mjeseci od uvođenja SMS usluge stanja na upit Erste banka bilježi gotovo 7.850 korisnika navedene usługe. Isto tako, tijekom prošle godine zabilježen je i porast broja ugovornih trajnih naloga za gotovo 38% u odnosu na 2008. godinu te iznosi nešto manje od 117.200 naloga. Broj izvršenih trajnih naloga, odnosno transakcija iznosi preko 912.160, što je povećanje od preko 25% u odnosu na 2008. godinu.

Erste banka neprekidno radi na poboljšanju razine usluga, odnosno na uvođenju novih i unapređivanju te moderniziranju postojećih usluga na što ukazuje i povećani interes građana te kontinuirani porast broja korisnika istih. Tako smo, primjerice, prošle godine predstavili nove SMS usluge prilagođene potrebama klijenata, dok ove godine planiramo unaprijediti i modernizirati neke postojeće usluge i proširiti našu ponudu u segmentu samouslužnih uređaja“, naglasio je Daniel Mamić, voditelj Službe elektroničkog bankarstva Erste banke.


S oko 2.000 zaposlenika, više od 700 tisuća klijenata koje uslužuje putem 124 poslovnice i više od 490 bankomata, Erste & Steiermärkische Bank d.d.predstavlja jednu od vodećih financijskih institucija u Republici Hrvatskoj. Na dan 30.06.2009. Erste & Steiermärkische Bank d.d. imala je ukupnu aktivu od 47,5 milijardi kuna, neto dobit od 315,3 milijuna kuna te povrat od kapitala od 12,0 %.

U prvih devet mjeseci 2009. godine Erste banka je zabilježila više od 62.230 fizičkih osoba, korisnika Erste NetBanking usluge što predstavlja povećanje od preko 22% u odnosu na broj korisnika na dan 31. prosinca 2008. godine. Zabilježen je i porast broja tvrtki, korisnika NetBanking usluge, kojih je na dan 30. rujna 2009. godine bilo evidentirano više od 19.370, što je porast od više od 9% u odnosu na kraj prošle godine. U istom razdoblju evidentirano je preko 1.574.130 transakcija fizičkih osoba putem NetBankinga, što je u odnosu na prvih devet mjeseci 2008. godine porast od preko 4%. Istovremeno je zabilježeno gotovo 6.047.100 transakcija pravnih osoba putem NetBankinga, što je porast od skoro 19% u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Ostali alternativni kanali distribucije u Erste banci također su zabilježili porast broja korisnika u navedenom razdoblju. Tako je broj korisnika Erste mBanking usluge u 2009. porastao preko 16% u odnosu na kraj 2008. godine te je 30. rujna 2009. Erste banka bilježila preko 12.720 korisnika navedene usluge. Porast za preko 28% u odnosu na kraj prošle godine zabilježen je i kod Erste Fon usluge telefonskog bankarstva koja na dan 30. rujna 2009. godine broji preko 17.080 korisnika. Ukupan broj fizičkih osoba, korisnika Erste SMS usluge, na dan 30. rujna 2009. godine iznosio je više od 104.120, što je gotovo 6% više u odnosu na kraj 2008. godine. Istovremeno, broj pravnih osoba, korisnika Erste SMS usluge, porastao je za više od 8% u odnosu na kraj prošle godine te ih je sada evidentirano skoro 3.480. U nešto više od devet mjeseci od uvođenja SMS usluge stanja na upit Erste banka bilježi gotovo 6.660 korisnika navedene usluge.

Erste banka kontinuirano osluškuje potrebe i zahtjeve klijenata te prema tome radi na vrsti i opsegu ponuđenih usluga. Ove godine predstavili smo nove SMS usluge prilagođene potrebama klijenata. Također, izašli smo u susret našim korisnicima te smo već postojeću SMS uslugu „Stanje i raspoloživ iznos“ proširili dodatnim besplatnim SMS uslugama kao što su „Poruke o uplati plaće“ i „Poruke o isteku okvirnog kredita“, čiju aktivaciju smo omogućli i putem Erste NetBanking i Erstećon usluge. Obzirom na ekonomsku situaciju i povećane potrebe za smanjenje vlastitih troškova sve veći broj naših klijenata pozdravlja plaćanje putem ugovornih trajnih naloga koji su bez naknade. Naš cilj je, u skladu s novim tehnologijama, raditi na unaprijeđenju već postojećih i novih usluga kojima ćemo osvijestiti klijente o prednostima plaćanja alternativnim kanalima“ - istaknuo je ovom prilikom Daniel Mamić, voditelj Službe elektroničkog bankarstva Erste banke.

 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu


Informacije lokalne uprave
Bjelovar info medijBjelovar info medij


Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij

Fredi Pali, načelnik Općine Velika Pisanica
Bjelovar info medij 19.01.2012 | 00:34

Unatoč gospodarskoj krizi, nastavljamo sa započetim projektima…


Iz rubrike gospodarstvo

Regionalna razvojna agencija BBŽ
Vijesti iz gospodarstva


Nacionalna evidencija nestalih osoba
NAPOMENA: Naručitelj oglasa, prema Zakonu o zabrani i spriječavanju obavljanja neregistrirane djelatnosti, dužan je prilikom naručivanja oglasa navesti podatke o svojem identitetu, tvrtku i sjedište tvrtke, OIB, ime i prezime odgovorne osobe ili naručitelja te njegovo prebivalište odnosno boravište. To važi i za fizičke osobe koje iznajmljuju i pružaju usluge. Za prodaju nije potrebno navoditi sve informacije, već broj telefona i ono što smatrate da bi kupac trebao znati.
NOVA PROLJETNA KOLEKCIJA 2017. u modnom salonu LILLY
Kontakt: Kontakt: Modni salon LILLY
NOVA TRGOVINA SLASTICA - ČAROLIJA
Kontakt: 092/ 34 56 355


Prvi i jedini kozmetički salon u Bjelovaru s certifikatom majstor kozmetičar!!!

KLASIČNI TRETMANI LICA
ANTI-AGE TRETMANI
ANTI-ACNE TRETMANI
LIFTING TRETMANI LICA
*
DEPILACIJA
TRETMANI ZA OBLIKOVANJE TIJELA
ANTICELULITNI TRETMANI
KAVITACIJA & BODY FORMER & OXYFAT
*
AFTER WORK TRETMANI
WELLNESS RITUAL
*
POKLON BONOVI

«KARISMA», Bjelovar, F.Rusana 15A / 2.kat
www.karisma.com.hr
091/ 11 44 522

Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar