Politička scena
Bjelovar info medij
Članovi Županijskog vijeća HSP AS BBŽ prešli u HDZ
Hrvatska demokratska zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije osnažena je s 15 novih članova, a narednih dana očekuje se…
Bjelovar info medij
I ovu subotu Damir Bajs se družio s građanima grada Bjelovara
Uz Damira Bajsa bili su i predstavnici mnogih stranaka koje su mu pružile potporu i s njime potpisale sporazum o podupiranju…
Bjelovar info medij
Bjelovar – SDP-ov nezavisni kandidat za gradonačelnika Davorin Posavac družio se s građanima
Davorin Posavac je trenutno direktor tvrtke Bjelovarski sajam, poznat po tome da je Bjelovarski sajam izvukao iz dugova u kojima…
Bjelovar info medij
HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Ante Topalović dijelio građanima maslinove grančice
Maslinove grančice uoči Cvjetnice koja se slavi u nedjelju, tjedan dana prije Uskrsa
Bjelovar info medij
HDZ i HSS zajedno na izbore i u Novoj Rači
Općinska vodstva dogovorila su da će u zajedničkom nastupu pred birače izaći tako da će kandidata za mjesto načelnika dati…
Bjelovar info medij
Zlatko Salaj predstavio kandidaturu za gradonačelnika Čazme
Naša Čazma zaslužuje bolje, poruka je kandidata za budućeg gradonačelnika, Zlatka Salaja!
Bjelovar info medij
Bjelovarski sajam – Beljak najavljuje borbu za hrvatsko selo i interese
U sklopu otvorenja 20. Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma, svoju tiskovnu konferenciju je održala i Hrvatska seljačka…
Bjelovar info medij
Kandidat HSP za načelnika Općine Ivanske Marko Šafran predstavio program na skupštini DVD Ivansk
Za pomoć u radovima izrađenim u pirografiji i sav trud Marko Šafran nagrađen je zahvalnicom DVD Ivanska
Bjelovar info medij
Gradski odbor HDZ-a Bjelovara želi sretan Dan očevima svim Bjelovarčanima
U Republici Hrvatskoj se 19. ožujka, blagdan sv. Josipa – zaštitnika hrvatskog naroda obilježava kao Dan očeva
Bjelovar info medij › gospodarstvo › erste_banka_potpisala_ugovor_sa_studentskim_centrom_sveuchilishta_u_zagrebu
Bjelovar info medij RSS rubrika gospodarstvo

08.03.
2011.

Erste banka potpisala ugovor sa Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu

10:31 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medij Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Erste&Steiermärkische Bank d.d. (Erste banka) potpisala je ugovor o poslovnoj suradnji sa Studentskim centrom (SC) Sveučilišta u Zagrebu o korištenju računa Erste banke kod novčanih isplata studentima uz posredstvo SC-a.Tako će studenti od sada moći novac zarađen povremenim poslovima preko SC-a primati i preko žiro-računa otvorenih u Erste banci, čime će raspolaganje zarađenim novcem studentima biti još jednostavnije i dostupnije.

Studenti koji u Erste banci otvore žiro-račun dobivaju međunarodno priznatu Maestro karticu koju mogu koristiti za plaćanje proizvoda i usluga na svim prodajnim mjestima s oznakom Maestro te podizati gotovinu na svim bankomatima Erste grupe, u zemlji i inozemstvu, bez zaračunavanja naknade.

Ukoliko student odluči otvoriti žiro-račun u Erste banci time će ujedno postati članom Erste Cluba te može koristiti brojne popuste kod partnera banke: studentske putničke agencije - STA Zagreb, škole stranih jezika, prodavača multimedije i tehničke opreme, optike i dr. Uz to, svakog studenta koji otvori žiro-račun baš u specijaliziranoj poslovnici za mlade, očekuje i besplatan paket dobrodošlice - Erste Start paket, koji uključuje šalicu, USB grijač, omot za indeks te druge promotivne poklone.

Osim toga, za samo četiri kune mjesečno, student može izabrati i koristiti Erste Club paket koji, osim žiro računa s Maestro karticom, obuhvaća i: Erste SMS, Erste NetBanking internetsko bankarstvo, Erste mBanking mobilno bankarstvo, Erste FonBanking telefonsko bankarstvo te Diners Club Standardnu studentsku kreditnu karticu, bez naplate troška upisnine.

Specijalizirane poslovnice za mlade, Erste Club poslovnice, nalaze se u Zagrebu na adresi Kennedyev trg 6 i u Rijeci, na adresi Frana Supila 6. Te su poslovnice namijenjene svim mladima u dobi od 16 do 26 godina, koji u ugodnom prostoru poslovnice mogu osim korištenja bankarskih usluga i besplatno pretraživati internet, uz ugodnu glazbu, i u dobroj atmosferi.

Erste banka u svojoj ponudi ima posebne Erste Club kreditne linije za: školarine, troškove tijekom školovanja te potrošačke kredite za nabavu informatičke, laboratorijske i druge opreme. Uz to, postoje i dodatno subvencionirane studentske kreditne linije u suradnji s određenim gradovima i županijama ili poslovnim školama i dr. institucijama.

Samo u prošloj godini Erste banka je plasirala gotovo 7,5 milijuna kuna Erste Club kredita za školarine i Erste Club kredita za troškove školovanja, što je porast od 33 posto u odnosu na godinu dana ranije. Najčešći iznos kredita za školarine tijekom prošle godine bio je oko 30 tisuća kuna. U kategoriji kredita za podmirivanje troškova tijekom studija, najčešći traženi iznos u prošloj godini bio je gotovo 15 tisuća kuna.


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu


Informacije lokalne uprave
Bjelovar info medijBjelovar info medij


Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij


Iz rubrike gospodarstvo

Regionalna razvojna agencija BBŽ
Vijesti iz gospodarstva


Nacionalna evidencija nestalih osoba
NAPOMENA: Naručitelj oglasa, prema Zakonu o zabrani i spriječavanju obavljanja neregistrirane djelatnosti, dužan je prilikom naručivanja oglasa navesti podatke o svojem identitetu, tvrtku i sjedište tvrtke, OIB, ime i prezime odgovorne osobe ili naručitelja te njegovo prebivalište odnosno boravište. To važi i za fizičke osobe koje iznajmljuju i pružaju usluge. Za prodaju nije potrebno navoditi sve informacije, već broj telefona i ono što smatrate da bi kupac trebao znati.
NOVA PROLJETNA KOLEKCIJA 2017. u modnom salonu LILLY
Kontakt: Kontakt: Modni salon LILLY
NOVA TRGOVINA SLASTICA - ČAROLIJA
Kontakt: 092/ 34 56 355


Prvi i jedini kozmetički salon u Bjelovaru s certifikatom majstor kozmetičar!!!

KLASIČNI TRETMANI LICA
ANTI-AGE TRETMANI
ANTI-ACNE TRETMANI
LIFTING TRETMANI LICA
*
DEPILACIJA
TRETMANI ZA OBLIKOVANJE TIJELA
ANTICELULITNI TRETMANI
KAVITACIJA & BODY FORMER & OXYFAT
*
AFTER WORK TRETMANI
WELLNESS RITUAL
*
POKLON BONOVI

«KARISMA», Bjelovar, F.Rusana 15A / 2.kat
www.karisma.com.hr
091/ 11 44 522

Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar