Politička scena
Bjelovar info medij
Članovi Županijskog vijeća HSP AS BBŽ prešli u HDZ
Hrvatska demokratska zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije osnažena je s 15 novih članova, a narednih dana očekuje se…
Bjelovar info medij
I ovu subotu Damir Bajs se družio s građanima grada Bjelovara
Uz Damira Bajsa bili su i predstavnici mnogih stranaka koje su mu pružile potporu i s njime potpisale sporazum o podupiranju…
Bjelovar info medij
Bjelovar – SDP-ov nezavisni kandidat za gradonačelnika Davorin Posavac družio se s građanima
Davorin Posavac je trenutno direktor tvrtke Bjelovarski sajam, poznat po tome da je Bjelovarski sajam izvukao iz dugova u kojima…
Bjelovar info medij
HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Ante Topalović dijelio građanima maslinove grančice
Maslinove grančice uoči Cvjetnice koja se slavi u nedjelju, tjedan dana prije Uskrsa
Bjelovar info medij
HDZ i HSS zajedno na izbore i u Novoj Rači
Općinska vodstva dogovorila su da će u zajedničkom nastupu pred birače izaći tako da će kandidata za mjesto načelnika dati…
Bjelovar info medij
Zlatko Salaj predstavio kandidaturu za gradonačelnika Čazme
Naša Čazma zaslužuje bolje, poruka je kandidata za budućeg gradonačelnika, Zlatka Salaja!
Bjelovar info medij
Bjelovarski sajam – Beljak najavljuje borbu za hrvatsko selo i interese
U sklopu otvorenja 20. Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma, svoju tiskovnu konferenciju je održala i Hrvatska seljačka…
Bjelovar info medij
Kandidat HSP za načelnika Općine Ivanske Marko Šafran predstavio program na skupštini DVD Ivansk
Za pomoć u radovima izrađenim u pirografiji i sav trud Marko Šafran nagrađen je zahvalnicom DVD Ivanska
Bjelovar info medij
Gradski odbor HDZ-a Bjelovara želi sretan Dan očevima svim Bjelovarčanima
U Republici Hrvatskoj se 19. ožujka, blagdan sv. Josipa – zaštitnika hrvatskog naroda obilježava kao Dan očeva
Bjelovar info medij RSS rubrika zivot

30.07.
2015.

BOLEST

22:04 | Šalje:  | komentara 0


Sve što postoji u Univerzumu je energija. Ne postoji ništa što nije energija.

Korištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Energije se razlikuju po svojim frekvencijama. Energije koje vibriraju na višim frekvencijama su energije svijesti, tako da su one suptilne prirode i pripadaju spiritualnoj sferi. One koje pak vibriraju na nižim frenvencijama su energije materije. Pošto su one jako zgusnute, nama se te energije doimaju kao čvrsta tijela. Od tih tijela se sastoji naša materijalna sfera.

Isto tako, postoje i pozitivne i negativne vrste energija. Sve pozitivne energije nam prijaju, a ljubav je njen najpozitivniji oblik. Negativne energije nam ne prijaju, a postoje da bi na njima učili.

Strah i stres su negativni. A kada strah i stres prevladaju, prevlada i negativa. Tada se i bolest pojavi, kao manifestacija negativne energije na naše materijalno tijelo. Svaka bolest je regulirana u spiritualnoj sferi. Nijedna bolest ne dolazi bez odobrenja i regulacije spiritualne sfere. Sve bolesti mi možemo SAMI kontrolirati i eliminirati ih svojim spiritom, samo ako to uistinu u potpunosti i želimo, znamo “KAKO se to radi”, i ako to spiritulano zaslužujemo... Najvažnije je razumijeti da ti TVOJ vlastiti spirit i "daje" tu bolest, a istovremeno je i u kompletnoj komandi u vezi te bolesti... Najčešće dobivamo bolest za naše “Više Dobro”. Naravno da nitko na svjesnoj osnovi ne voli biti bolestan. No, sve se to događa sa razlogom... A za sve postoji razlog. I za razlog postoji razlog. Čak i kad NE postoji razlog, i za TO postoji RAZLOG! Tako da i za svaku našu bolest postoji razlog. Nevolja je naš najbolji učitelj. Tu na zemlji smo inkarnirani u materijalnoj sferi da bi na nevoljama učili i spiritualno napredovali.

Bolest je jedan od naših učitelja. To je RAZLOG što smo izloženi bolestima. Naučiti se nositi sa bolešću ili, još bolje, prevladati je i pobijediti, ovisi o našem spiritu. Odgovor na svako pitanje i rješenje svakog problema uvijek se nalazi u našem spiritu i njegovim zaslugama. Za nas tu sve počinje i završava, pa tako i otklanjanje bolesti. U našem spiritu nalazi se lijek za svaku bolest. Samim tim, snagom svog duha svatko od nas može se i sam izliječiti od bilo koje bolesti!

Marino Frost
Leader projekta “Mission of Love”

www.MarinoFrost.com
www.YouTube.com/MarinoFrost

DISEASE

Everything that exists in the universe is energy. There is nothing that is not energy.

Energies differ in their frequencies. The energies that vibrate at higher frequencies are energies of consciousness. They are subtle in nature and belong to the spiritual sphere. Those that vibrate at lower frequencies are the energies of the material realm. Since those energies seem dense, they appear as solid bodies to us. That is what our material realm is made of. Furthermore, there are both positive and negative types of energy. We like positive energy, and love is its most positive form. We don't like negative energy, but it exists in order for us to obtain a lesson and learn from it.

Fear and stress are negative. When fear and stress prevail, negativity prevails as well. At that point disease appears as a manifestation of negative energy in our material body. Each disease is regulated in the spiritual sphere. Diseases do not come without the approval and regulation of the spiritual sphere.

We can control all diseases and eliminate them with our own spirit, but only if we truly and fully want to do so, if we know how to do it, and if we spiritually deserve it. The most important thing is to understand that your own spirit is the one that "gives you" the disease in the first place, while at the same time, your spirit is in complete command of the disease. Mostly, we become ill for our "higher good." Of course, consciously no one wants to be sick. But all this is happening for a reason. There is a reason for everything. There is a reason for a reason. There is even a reason for no reason. Thus, there is a reason for every disease. Trouble is our best teacher. We are incarnated in the material sphere here on Earth to learn from tribulations in order to make spiritual progress.

Disease is one of our teachers. That is the reason we are exposed to diseases. Learning to handle disease, or even better, overcoming and defeating it, depends on our spirit. The answer to each question and the solution to any problem is always in our spirit and its merits. For us, everything begins and ends with our spirit, including the rejection of the disease. In our spirit there is a cure for any disease. Therefore, we are able to heal ourselves of any disease with just the power of our spirit.


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu

ZanimljivostiInformacije lokalne uprave
Bjelovar info medijBjelovar info medij


Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Fredi Pali, načelnik Općine Velika Pisanica
Bjelovar info medij 19.01.2012 | 00:34

Unatoč gospodarskoj krizi, nastavljamo sa započetim projektima…


Kategorije

Dnevni horoskop
Nacionalna evidencija nestalih osoba
NAPOMENA: Naručitelj oglasa, prema Zakonu o zabrani i spriječavanju obavljanja neregistrirane djelatnosti, dužan je prilikom naručivanja oglasa navesti podatke o svojem identitetu, tvrtku i sjedište tvrtke, OIB, ime i prezime odgovorne osobe ili naručitelja te njegovo prebivalište odnosno boravište. To važi i za fizičke osobe koje iznajmljuju i pružaju usluge. Za prodaju nije potrebno navoditi sve informacije, već broj telefona i ono što smatrate da bi kupac trebao znati.
NOVA PROLJETNA KOLEKCIJA 2017. u modnom salonu LILLY
Kontakt: Kontakt: Modni salon LILLY
NOVA TRGOVINA SLASTICA - ČAROLIJA
Kontakt: 092/ 34 56 355


Prvi i jedini kozmetički salon u Bjelovaru s certifikatom majstor kozmetičar!!!

KLASIČNI TRETMANI LICA
ANTI-AGE TRETMANI
ANTI-ACNE TRETMANI
LIFTING TRETMANI LICA
*
DEPILACIJA
TRETMANI ZA OBLIKOVANJE TIJELA
ANTICELULITNI TRETMANI
KAVITACIJA & BODY FORMER & OXYFAT
*
AFTER WORK TRETMANI
WELLNESS RITUAL
*
POKLON BONOVI

«KARISMA», Bjelovar, F.Rusana 15A / 2.kat
www.karisma.com.hr
091/ 11 44 522
NEThr Vijesti
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar