Politička scena
Bjelovar info medij
Članovi Županijskog vijeća HSP AS BBŽ prešli u HDZ
Hrvatska demokratska zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije osnažena je s 15 novih članova, a narednih dana očekuje se…
Bjelovar info medij
I ovu subotu Damir Bajs se družio s građanima grada Bjelovara
Uz Damira Bajsa bili su i predstavnici mnogih stranaka koje su mu pružile potporu i s njime potpisale sporazum o podupiranju…
Bjelovar info medij
Bjelovar – SDP-ov nezavisni kandidat za gradonačelnika Davorin Posavac družio se s građanima
Davorin Posavac je trenutno direktor tvrtke Bjelovarski sajam, poznat po tome da je Bjelovarski sajam izvukao iz dugova u kojima…
Bjelovar info medij
HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Ante Topalović dijelio građanima maslinove grančice
Maslinove grančice uoči Cvjetnice koja se slavi u nedjelju, tjedan dana prije Uskrsa
Bjelovar info medij
HDZ i HSS zajedno na izbore i u Novoj Rači
Općinska vodstva dogovorila su da će u zajedničkom nastupu pred birače izaći tako da će kandidata za mjesto načelnika dati…
Bjelovar info medij
Zlatko Salaj predstavio kandidaturu za gradonačelnika Čazme
Naša Čazma zaslužuje bolje, poruka je kandidata za budućeg gradonačelnika, Zlatka Salaja!
Bjelovar info medij
Bjelovarski sajam – Beljak najavljuje borbu za hrvatsko selo i interese
U sklopu otvorenja 20. Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma, svoju tiskovnu konferenciju je održala i Hrvatska seljačka…
Bjelovar info medij
Kandidat HSP za načelnika Općine Ivanske Marko Šafran predstavio program na skupštini DVD Ivansk
Za pomoć u radovima izrađenim u pirografiji i sav trud Marko Šafran nagrađen je zahvalnicom DVD Ivanska
Bjelovar info medij
Gradski odbor HDZ-a Bjelovara želi sretan Dan očevima svim Bjelovarčanima
U Republici Hrvatskoj se 19. ožujka, blagdan sv. Josipa – zaštitnika hrvatskog naroda obilježava kao Dan očeva
Bjelovar info medij › zivot › bjelovarci_i_chazmanci_na_izletu_dani_hrvatskih_planinara_vodice_zhumberak
Bjelovar info medij RSS rubrika zivot

04.06.
2013.

Bjelovarci i Čazmanci na izletu ‘Dani hrvatskih planinara’ Vodice-Žumberak

13:08 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medij Watermark image

Foto galerija
Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij


Korištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

U sklopu planinarske škole planinari HPD „Bilogora“ i HPD „Garjevica“ Čazma uputili su se na izlet u Žumberak unatoč najavi kiše.

I nisu nimalo pogriješili jer nas je u Žumberku nakon polaska na pohod počelo pratiti sunce koje nas je pratilo cijeli dan. Plan je uspio bili smo na vrhu Pliješ (977 m n.v.) i Ječmište (975 m n.v.) te u povratku na Sopotskom slapu i Jazovki. Po krasnom i sunčanom danu uživalo je 40 naših planinara uz prisustvovanje drugih planinarskih društava iz cijele Hrvatske. Po završetku pohoda čekao nas je grah i okrjepa. Povratak u Bjelovar protekao je brzo uz prepričavanje doživljaja o vidicima i biljnom bogatstvu Žumberka. Dolazak u Bjelovar nas je rastužio zato što nas je dočekala kiša koja nas je u ranim jutarnjim satima i ispratila iz Bjelovara.

Vodič izleta: Ivan Želipski (098/9654-138)
Fotografije: Željko Vinković

Otvoreno dječje igralište planinarskog doma “Kamenitovac”Podjelom zahvalnica u subotu 25. svibnja 2013. planinari HPD "Bilogora" otvorili novouređeno dječje igralište planinarskog doma "Kamenitovac" u sklopu građanske inicijative „Vesela djeca“.

HPD „Bilogora“ Bjelovar sudjelovalo je sa građanskom inicijativom „Vesela djeca“ na natječaju Regionalne zaklade za lokalni razvoj Zamah, „Naš doprinos zajednici“, za dodjelu financijskih potpora građanskim inicijativama koje se provode u lokalnim zajednicama. Na osnovu izrađenog projekta regionalna komisija dodijelila je Društvu financijsku potporu od 13.000 kuna. Sredstva zaklade „Zamah“ bila su usmjerena na kupnju i montažu tobogana sa kućicom, tri nova ekološka koša za odlaganje otpadaka i zamjenu dotrajalih gornjih drvenih površina na četiri stola i osam klupa.

Svojim sredstvima te radom volontera, članova društva i građana lokalne zajednice, organiziranjem radnih akcija sanirane su i obojene postojeće sprave i uređena površina na kojem se nalazi dječje igralište.

Uređenjem dječjeg igralište na Kamenitovcu promoviramo Bilogoru kao primamljivo izletište za provođenje slobodnog vremena u prirodi na svježem zraku, kako bi postigli bolju kvalitetu života djece u prirodi te na aktivan način pridonijeli većem broju posjetitelja .
Željko Vinković, predsjednik HPD“Bilogora“

HPD “Bilogora” dobilo Povelju Općine Veliko TrojstvoOpćinsko vijeće Općine Veliko Trojstvo na 20. sjednici održanoj 17. travnja 2013. godine donijelo je Odluku o dodjeli Povelje Općine Veliko Trojstvo HPD "Bilogora" za ostvarenja u području društvenog života i dostojnog promicanja Bilogore i Općine Veliko Trojstvo.

Za vikend 24.-26. svibnja 2013. godine povodom obilježavanja dvadeset godina Općine Veliko Trojstvo, ali i blagdana Župe Presvetog trojstva te Dana osnovne škole održana je i manifestacija Proljeće u Velikom Trojstvu. Bogat trodnevni program uključivao je raznovrsne sportske susrete mladih te dodjelu priznanja najzaslužnijima za razvoj i unapređenje života u općini Veliko Trojstvo. Općinsko vijeće prepoznalo je rad i zalaganje Hrvatskog planinarskog društva "Bilogora" i dodijelilo im Povelju Općine Veliko Trojstvo za promicanje Bilogore i Općine. Planinari neprestano rade u Maglenči na uređenju planinarskog doma "Kamenitovac" i okoliša doma. Na redovnoj godišnjoj skupštini Društva 3. ožujka 2013. otvoreno je za vlastite potrebe potkrovlje planinarskog doma uređeno u planinarskom stilu (kao skupna spavaonica) u koju je smješteno 40 madraca obučenih plahtama sa jastucima i dekama. U prizemlju doma postavljeni su cipelari sa sobnim papučama kako se potkrovlje ne bi oštećivalo planinarskim cipelama i unosile vanjske nečistoće. Uz planinare, mogućnost smještaja u ovom dijelu Bilogore omogućen je i biciklistima, lovcima, udrugama vinogradara,vinara i voćara, KUD-ovima i svima drugima koji dolaze na Bilogoru u većem broju. Podjelom zahvalnica u subotu 25. svibnja 2013. planinari su obilježili i otvorili novouređeno dječje igralište planinarskog doma u sklopu građanske inicijative „Vesela djeca“. Na osnovu izrađenog projekta regionalna komisija zaklade Zamah dodijelila je Društvu financijsku potporu od 13.000 kuna kojima je kupljen i montiran tobogan sa kućicom i tri nova ekološka koša za odlaganje otpadaka te izmijenjene gornje drvene površine na četiri stola i osam klupa . Svojim sredstvima te radom volontera, članova društva obojene su postojeće sprave i uređena površina na kojem se nalazi dječje igralište.

Željko Vinković, predsjednik HPD „Bilogora“


 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:

<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznicePoslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu

ZanimljivostiInformacije lokalne uprave
Bjelovar info medijBjelovar info medij


Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
DUET BLANK: „Spremamo koncert kakav Bjelovar još nije vidio!“
Bjelovar info medij 09.06.2012 | 22:52

Alen Bigač i Adriana Božić


Kategorije

Dnevni horoskop
Nacionalna evidencija nestalih osoba
NAPOMENA: Naručitelj oglasa, prema Zakonu o zabrani i spriječavanju obavljanja neregistrirane djelatnosti, dužan je prilikom naručivanja oglasa navesti podatke o svojem identitetu, tvrtku i sjedište tvrtke, OIB, ime i prezime odgovorne osobe ili naručitelja te njegovo prebivalište odnosno boravište. To važi i za fizičke osobe koje iznajmljuju i pružaju usluge. Za prodaju nije potrebno navoditi sve informacije, već broj telefona i ono što smatrate da bi kupac trebao znati.
NOVA PROLJETNA KOLEKCIJA 2017. u modnom salonu LILLY
Kontakt: Kontakt: Modni salon LILLY
NOVA TRGOVINA SLASTICA - ČAROLIJA
Kontakt: 092/ 34 56 355


Prvi i jedini kozmetički salon u Bjelovaru s certifikatom majstor kozmetičar!!!

KLASIČNI TRETMANI LICA
ANTI-AGE TRETMANI
ANTI-ACNE TRETMANI
LIFTING TRETMANI LICA
*
DEPILACIJA
TRETMANI ZA OBLIKOVANJE TIJELA
ANTICELULITNI TRETMANI
KAVITACIJA & BODY FORMER & OXYFAT
*
AFTER WORK TRETMANI
WELLNESS RITUAL
*
POKLON BONOVI

«KARISMA», Bjelovar, F.Rusana 15A / 2.kat
www.karisma.com.hr
091/ 11 44 522
NEThr Vijesti
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar