Politička scena
Bjelovar info medij
Članovi Županijskog vijeća HSP AS BBŽ prešli u HDZ
Hrvatska demokratska zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije osnažena je s 15 novih članova, a narednih dana očekuje se…
Bjelovar info medij
I ovu subotu Damir Bajs se družio s građanima grada Bjelovara
Uz Damira Bajsa bili su i predstavnici mnogih stranaka koje su mu pružile potporu i s njime potpisale sporazum o podupiranju…
Bjelovar info medij
Bjelovar – SDP-ov nezavisni kandidat za gradonačelnika Davorin Posavac družio se s građanima
Davorin Posavac je trenutno direktor tvrtke Bjelovarski sajam, poznat po tome da je Bjelovarski sajam izvukao iz dugova u kojima…
Bjelovar info medij
HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Ante Topalović dijelio građanima maslinove grančice
Maslinove grančice uoči Cvjetnice koja se slavi u nedjelju, tjedan dana prije Uskrsa
Bjelovar info medij
HDZ i HSS zajedno na izbore i u Novoj Rači
Općinska vodstva dogovorila su da će u zajedničkom nastupu pred birače izaći tako da će kandidata za mjesto načelnika dati…
Bjelovar info medij
Zlatko Salaj predstavio kandidaturu za gradonačelnika Čazme
Naša Čazma zaslužuje bolje, poruka je kandidata za budućeg gradonačelnika, Zlatka Salaja!
Bjelovar info medij
Bjelovarski sajam – Beljak najavljuje borbu za hrvatsko selo i interese
U sklopu otvorenja 20. Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma, svoju tiskovnu konferenciju je održala i Hrvatska seljačka…
Bjelovar info medij
Kandidat HSP za načelnika Općine Ivanske Marko Šafran predstavio program na skupštini DVD Ivansk
Za pomoć u radovima izrađenim u pirografiji i sav trud Marko Šafran nagrađen je zahvalnicom DVD Ivanska
Bjelovar info medij
Gradski odbor HDZ-a Bjelovara želi sretan Dan očevima svim Bjelovarčanima
U Republici Hrvatskoj se 19. ožujka, blagdan sv. Josipa – zaštitnika hrvatskog naroda obilježava kao Dan očeva
Bjelovar info medij › sport › visea_kuglana_5_kolo
Bjelovar info medij RSS rubrika sport
13.06.
2011.

VISEĆA KUGLANA - 5. Kolo

14:03 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medij Watermark imageKorištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Ekipa Hrvatskih ratnih veterana iz Bjelovara i ovaj je vikend bila aktivna u Maloj ligi viseće kuglane branitelja središnje Hrvatske.

Zahvaljujući potpori sponzora nastupili su u predposljednjem kolu prvog dijela sezone 2011. i to u zagrebačkoj Dubravi kod HVIDR-e Dubrava. Sve sudionike su iznenadili odličnim plasmanom na drugo mjesto u 5. kolu što im je doneslo dodatnih 13 bodova i popravili su svoj plasman za dva mjesta na gore te su ukupno nakon 5 kola na osmom mjestu sa 29 bodova. Iako je ekipa HRV Bjelovar ovaj puta srušila 319 čunjeva oni su nakon pet kola ukupno zauzeli 8 mjesto.

Od ostalih bjelovarskih ekipa nastupili su dragovoljci koju su u ukupnom poretku zauzeli 9. mjesto te ekipa tjelesnih invalida koji su ukupno zauzeli 6. mjesto.
Bjelovar info medij
U prvom dijelu sezone još je ostalo za odigrati 6. kolo koje će se održati u Bjelovaru 25.06.2011. u Lugu u mjesnom odboru Trojstveni Markovac čime će prvi dio sezone biti zaključen.

Tri najbolje, ali i najiskusnije ekipe su UHVIDR-a Generalski Stol, UHVIDR-a Petrinja i UHVIDR-a Susedgrad koje čvrsto drže pozicije na čelu lige. Vodeća je ekipa HVIDR-e Generalski Stol koja sada ima 67 bodova što je samo 4 boda prednosti za drugoplasiranim članovima HVIDR-e Susedgrad koji imaju 63 boda. Treće mjesto drži ekipa HVIDR-e Petrinja sa 56 bodova, četvrto Hvidra Topusko sa 40, slijede ih žene HVIDR-e Petrinja sa 35 bodova, Hvidra Maksimir sa 31 bodom, HRV BBŽ sa 29, dragovoljci sa 24, dok začelje drže žene Topusko sa 20 i HVIDR-a Dubrava sa 17 bodova.

Drugi dio sezone započet će nakon ljetne stanke 3. rujna 2011. u Petrinji, nastaviti se 24. rujna 2011. u Susedgradu, a završetak će biti u organizaciji hrvatskih ratnih veterana BBŽ u Bjelovaru 08. listopada 2011. čime će se obilježiti i Dana neovisnosti RH-e.

Sportska natjecanja mahom su financirana učešćem samih sudionika i rijetkih sponzora te simpatizera udruge. Projekti Hrvatskih ratnih veterana „Više sporta – manje lutanja“ i „Sportom do zdravlja“ koji su prijavljeni Gradu Bjelovaru za sufinanciranje želja su upravnog odbora udruge da se sportske aktivnosti koje imaju svoj smisao i svrhu sufinanciraju od strane lokalne uprave jer korist od ovakvih aktivnosti nemaju samo branitelji koji su njime obuhvaćeni nego i šira društvena zajednica koja u organizaciji branitelja ima priliku upoznati sportove koji nisu medijski prezentirani u dovoljnoj mjeri kao što je viseća kuglana, streličarstvo, streljaštvo ili paintball. Priliku za upoznavanje sa ovim sportovima građani će imati već 25.06.2011. u Bjelovaru gdje HRV BBŽ organizira 1. Streličarski kamp u povodu Dana državnosti RH.

(Tekst i fotografije: Nenad Šantalab)


<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznice
 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:Poslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu


Informacije lokalne uprave
Bjelovar info medijBjelovar info medij


Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij

Kategorije

Iz rubrike sport

Sportske vijesti
BLOG

Dragovoljac: Planinarska sekcija

Dejana Kurtović: Predavanja, radionice...

Nenad Šantalab: Stvarali su tisućljetni san
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar