Politička scena
Bjelovar info medij
Članovi Županijskog vijeća HSP AS BBŽ prešli u HDZ
Hrvatska demokratska zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije osnažena je s 15 novih članova, a narednih dana očekuje se…
Bjelovar info medij
I ovu subotu Damir Bajs se družio s građanima grada Bjelovara
Uz Damira Bajsa bili su i predstavnici mnogih stranaka koje su mu pružile potporu i s njime potpisale sporazum o podupiranju…
Bjelovar info medij
Bjelovar – SDP-ov nezavisni kandidat za gradonačelnika Davorin Posavac družio se s građanima
Davorin Posavac je trenutno direktor tvrtke Bjelovarski sajam, poznat po tome da je Bjelovarski sajam izvukao iz dugova u kojima…
Bjelovar info medij
HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Ante Topalović dijelio građanima maslinove grančice
Maslinove grančice uoči Cvjetnice koja se slavi u nedjelju, tjedan dana prije Uskrsa
Bjelovar info medij
HDZ i HSS zajedno na izbore i u Novoj Rači
Općinska vodstva dogovorila su da će u zajedničkom nastupu pred birače izaći tako da će kandidata za mjesto načelnika dati…
Bjelovar info medij
Zlatko Salaj predstavio kandidaturu za gradonačelnika Čazme
Naša Čazma zaslužuje bolje, poruka je kandidata za budućeg gradonačelnika, Zlatka Salaja!
Bjelovar info medij
Bjelovarski sajam – Beljak najavljuje borbu za hrvatsko selo i interese
U sklopu otvorenja 20. Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma, svoju tiskovnu konferenciju je održala i Hrvatska seljačka…
Bjelovar info medij
Kandidat HSP za načelnika Općine Ivanske Marko Šafran predstavio program na skupštini DVD Ivansk
Za pomoć u radovima izrađenim u pirografiji i sav trud Marko Šafran nagrađen je zahvalnicom DVD Ivanska
Bjelovar info medij
Gradski odbor HDZ-a Bjelovara želi sretan Dan očevima svim Bjelovarčanima
U Republici Hrvatskoj se 19. ožujka, blagdan sv. Josipa – zaštitnika hrvatskog naroda obilježava kao Dan očeva
Bjelovar info medij › sport › svechana_sjednica_skupshtine_mala_liga_u_viseoj_kuglani_sredishnje_hrvatske
Bjelovar info medij RSS rubrika sport
22.11.
2010.

Svečana sjednica skupštine „Mala liga u visećoj kuglani središnje Hrvatske“

23:42 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medij Watermark image

Foto galerija
Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij Bjelovar info medij


Korištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Topusko – U subotu 20. studenog u „Top terme Topusko“ održana je svečana sjednica skupštine „Mala liga u visećoj kuglani središnje Hrvatske“. Svečanu skupštinu nakon intoniranja državne himne i minute šutnje u spomen na poginule i umrle prijatelje iz Domovinskog rata otvorio je predsjednik lige gospodin Antun Pintar iz Udruge HVIDR-a Petrinja.

Prvo je pozdravio sudionike Male lige u visećoj kuglani i njihove voditelje, a potom i gradonačelnika Grada Topusko gospodina Nikolu Abramovića.

U uvodnom djelu podsjetili smo se da je ukupno ove godine u proljetnom i jesenskom dijelu lige održano sedam kola natjecanja. Domaćini su bili u prvom kolu branitelji iz Topuskog okupljeni u Udrugu HVIDR-a i Udrugu DVDR-a. U drugom kolu domaćini su bili članovi Udruge HVIDR-a Maksimir, u trećem kolu članovi Udruge HVIDR-a Generalski stol, a u četvrtom kolu za Dan državnosti 25.06. članovi bjelovarske Udruge HDDR-a i Udruge tjelesnih invalida.

Nakon ljetne stanke u jesenskom dijelu natjecanja domaćini su bili članovi Udruge HVIDR-a Petrinja u sklopu „Dana sjećanja“, šesto kolo održano je pod domaćinstvom Udruge HVIDR-a Susedgrad, a posljednje sedmo kolo ponovno je održano u Petrinji ali je ovoga puta domaćin bila Udruga udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Petrinja.
Bjelovar info medij
U svečanom djelu skupštine podijeljene su nagrade za najbolje ekipe. Treće mjesto u ukupnom poretku zauzela je ekipa koja je predstavljala Udrugu hrvatskih vojnih invalida Petrinja i Grad Petrinju. Predsjednik lige im je uručio pehar i medalje, drugoplasiranima je pehar i medalje uručio gradonačelnik Grada Topusko Nikola Abramović, a drugo mjesto osvojila je ekipa koja je predstavljala Udrugu hrvatskih vojnih invalida iz Generalskog stola i Grad Generalski stol. Pehare i medalje za prvo mjesto iz ruku gradonačelnika primila je ekipa UHVIDR-a Susedgrad koji su u Susedgrad ponijeli i prelazni pehar.

Pojedinci s najviše osvojenih „čunjeva“ bili su također nagrađeni. Treća je bila Ana Zgurić sa 539 čunjeva, drugi je bio Bernardo Klarić sa 541 čunjem, a prvo mjesto osvojio je Juraj Škrtić sa 587 čunjeva. Pehar za „Fare play“ osvojila je mješovita ekipa Udruge tjelesnih invalida iz Bjelovara. Kao najbolji pojedinac svih kola koji je u jednom bacanju imao najviše srušenih čunjeva također je osvojio pehar, a to je Ivica Bartaković.

Osim ovih nagrada upravni odbor lige utvrdio je i zanimljive nagrade pa je tako izvjesni Krešo osvojio medalju za najtreznijeg sudionika dok su Mirko i Marija dobili medalju za najlošiji rezultat lige.

Zahvalnice povodom svečanog obilježavanja godišnje skupštine dodjeljene su tvrtki Top terme Topusko i Kulturno-umjetničkom društvu Gređani. Zahvalnice za zasluge u radu lige dobili su bjelovarska UHDDR-a i UHVIDR-a Topusko, a od pojedinaca sudac Josip Verunica, Bernardo Klarić i Božica Pintar.

Nakon svečanog dijela skupštine u kulturno umjetničkom dijelu nastupili su KUD Gređani, koji su do kasno u noć zabavljali prisutne te ih izmamili i na plesne korake.

(tekst i foto: n.š.)


<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznice
 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:Poslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu


Informacije lokalne uprave
Bjelovar info medijBjelovar info medij


Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij

Kategorije

Iz rubrike sport

Sportske vijesti
BLOG

Loakalpatriot: Obrt, kultura, školstvo...

Loakalpatriot: Belovarc, Beloblathye...

Dejana Kurtović: Predavanja, radionice...
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar