Politička scena
Bjelovar info medij
Članovi Županijskog vijeća HSP AS BBŽ prešli u HDZ
Hrvatska demokratska zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije osnažena je s 15 novih članova, a narednih dana očekuje se…
Bjelovar info medij
I ovu subotu Damir Bajs se družio s građanima grada Bjelovara
Uz Damira Bajsa bili su i predstavnici mnogih stranaka koje su mu pružile potporu i s njime potpisale sporazum o podupiranju…
Bjelovar info medij
Bjelovar – SDP-ov nezavisni kandidat za gradonačelnika Davorin Posavac družio se s građanima
Davorin Posavac je trenutno direktor tvrtke Bjelovarski sajam, poznat po tome da je Bjelovarski sajam izvukao iz dugova u kojima…
Bjelovar info medij
HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Ante Topalović dijelio građanima maslinove grančice
Maslinove grančice uoči Cvjetnice koja se slavi u nedjelju, tjedan dana prije Uskrsa
Bjelovar info medij
HDZ i HSS zajedno na izbore i u Novoj Rači
Općinska vodstva dogovorila su da će u zajedničkom nastupu pred birače izaći tako da će kandidata za mjesto načelnika dati…
Bjelovar info medij
Zlatko Salaj predstavio kandidaturu za gradonačelnika Čazme
Naša Čazma zaslužuje bolje, poruka je kandidata za budućeg gradonačelnika, Zlatka Salaja!
Bjelovar info medij
Bjelovarski sajam – Beljak najavljuje borbu za hrvatsko selo i interese
U sklopu otvorenja 20. Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma, svoju tiskovnu konferenciju je održala i Hrvatska seljačka…
Bjelovar info medij
Kandidat HSP za načelnika Općine Ivanske Marko Šafran predstavio program na skupštini DVD Ivansk
Za pomoć u radovima izrađenim u pirografiji i sav trud Marko Šafran nagrađen je zahvalnicom DVD Ivanska
Bjelovar info medij
Gradski odbor HDZ-a Bjelovara želi sretan Dan očevima svim Bjelovarčanima
U Republici Hrvatskoj se 19. ožujka, blagdan sv. Josipa – zaštitnika hrvatskog naroda obilježava kao Dan očeva
Bjelovar info medij › sport › bozhini_taekwondo_turnir_u_ceskom_pelhrimovu
Bjelovar info medij RSS rubrika sport
22.12.
2014.

Božićni taekwondo turnir u češkom Pelhrimovu

18:00 | Šalje:  | komentara 0
Bjelovar info medijWatermark image
Watermark image

Foto galerija
Bjelovar info medij Bjelovar info medij


Korištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Na 20. obljetnicu božićnog turnira u češkom Pelhrimovu okupilo se 450 natjecatelja iz Češke, Poljske, Mađarske, Švedske, Austrije, Njemačke, Srbije, Slovenije, Bjelorusije i Hrvatske.


Boje kluba, grada i županije branili su članovi taekwondo kluba FOX kao jedini predstavnici iz Bjelovarsko-bilogorske županije, a to su: Ana Rajčević, Lana Rajčević, Tesa Rajčević, Lana Krapec, Ena Šimunić i Sven Petreković.
Tesa Rajčević je izgubila prvu borbu s 3:4 razlike od znatno višlje protivnice. Borba je bila odlična, ali razlika u visini je bila prevelika i Tesa nije mogla poentirati određene udarce.
Sven Petreković je prvu borbu pobijedio domaćeg predstavnika velikom bodovnom razlikom. U drugoj borbi je imao mađarskog reprezentativca, sudionika zadnjeg Europskog prvenstva, Olimpijskih igara mladih i Svjetskog prvenstva. Unatoč tome što je bilo tehničkih poteškoća s elektronskim oklopom protivnika, Sven je ostvario pobjedničke bodove ciljajući protivnikovu glavu.
Ulaskom u finale, čekao ga je poljski reprezentativac, također sudionik Europskog prvenstva, Olimpijskih igara mladih i Svjetskog prvenstva, kojemu isto nije radio elektronski oklop. Tek nakon intervencije trenera Feđe, oklop su popravili, međutim Sven je već tada gubio 4:0, te je uspio doći do 4:3, ali više nije bilo vremena da preokrene rezultat. S obzirom na ostvarene rezultate, Sven je pokazao da je spreman i motiviran, te ako nastavi marljivo trenirati da će u budućnosti postati veliki borac.
U prvom kolu borbi, Ana i Lana Rajčević su bile slobodne. U drugom kolu, Lana je pobijedila predstavnicu Švedske 8:3, da bi u finalnoj borbi izgubila nesretno na zlatni bod te se morala kao i Sven zadovoljiti srebrnom medaljom.
Ana Rajčević je u tijesnoj borbi za srebru medalju izgubila 9:11 od kasnije pobjednice cjelokupnog turnira. Ena Šimunić je prvo kolo bila slobodna isto kao i Lana Krapec.
U drugom kolu Lana pobjeđuje predstavnicu Bjelorusije, a Ena suparnicu iz Hrvatske prekidom borbe. U finalu su se našle dvije Foksice Ena i Lana te je Lana kao iskusniji borac dobila borbu i zasluženo uzela zlatnu medalju.
Taekwondo klub Fox je nastupio s ukupno šestero natjecatelja osvojivši jednu zlatnu, tri srebrne i jednu brončanu medalju. Sudac na turniru je bio Berislav Držanić.
Trener borbenih Foksića koji iz turnira u turnir ruši granice s njima je bio Feđa Medak, dok je Siniša Petreković brinuo o prijevozu. Klub se ovim putem zahvaljuje za kombi Sportskom savezu BBŽ.
<< Prethodni članak:
>>Sljedeći članak:
Vezani članci
Ključne riječi kao poveznice
 objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.

Dodajte komentar

Upišite riječ koju vidite u slici:Poslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu


Informacije lokalne uprave
Bjelovar info medijBjelovar info medij


Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij
Bjelovar info medij

Kategorije

Iz rubrike sport

Sportske vijesti
BLOG

Loakalpatriot: Podaci o gradu

Dragovoljac: Smotra ribičke opreme

Lokalpatriot: Grad po mjeri svakoga čovjeka
Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar