Vijesti
Bjelovar info medij › politicka_scena › za_nash_bolji_bjelovar_brza_kava_za_brze_promjene_u_novi_plavnicama
Bjelovar info medij RSS rubrika politička scena

01.02.
2017.

Za naš bolji Bjelovar - Brza kava za brze promjene u Novi Plavnicama

08:53 | Šalje:  | komentara 2
Bjelovar info medijWatermark image
Watermark image

Foto galerija
Bjelovar info medij


Korištenje tekstova i fotografija s portala arhiva.bjelovar.info zabranjeno je bez izričite dozvole autora ili vlasnika.

Koordinatori i članovi Građanske inicijative Za naš bolji Bjelovar održali su susret s članovima DVD-a Nove Plavnice i stanovnicima toga dijela grada. Predstavili su se kandidat za gradonačelnika Stipe Šola te kandidati za zamjenike Ornela Malogorski i Hrvoje Pokos

Koordinatori i članovi Građanske inicijative Za naš bolji Bjelovar održali su susret s članovima DVD-a Nove Plavnice i stanovnicima toga dijela grada. Predstavili su se kandidat za gradonačelnika Stipe Šola te kandidati za zamjenike Ornela Malogorski i Hrvoje Pokos.
Predstavljen je Program za Bjelovar. Građani ovog dijela grada posebice su zainteresirani za provedbu programa GI Izvođenje radova „odjednom“. budući je ulica Ivana Cankara duže vremena ne uređeno i ne dovršeno gradilište. GI ZA naš bolji Bjelovar ima predviđenu jasnu strategiju, realan i ostvariv plan uređenja komunalne infrastrukture tako da se izvođenje radova koordinira s distributerima energenata koji na tim površinama imaju svoje instalacije te da se planiraju i izvode svi potrebni radovi “odjednom”.

Bjelovar info medijWatermark image

Od strane naših vrijednih domaćina upoznati smo s njihovim radom i planovima za budućnost, ali i teškoćama s kojima se susreću. Važno je istaknuti kako je tamošnji DVD zaista uzoran i primjer u kojemu se zajedništvom i suradnjom može puno. Ovdje je uloženo puno rada i vlastitih financijskih sredstava od samih članova i mještana. Na ovaj način se zahvaljujemo dragim domaćinima na ugodnom druženju i vrijednim komentarima usmjerenim za ostvarenje prosperiteta u našem gradu jer Bjelovar zaslužuje bolje!!! objavi | ispiši | pošalji

Uvredljivi, prosti, zlostavljajući te komentari koji potiču na mržnju i nasilje prema bilo kome, bit će odmah obrisani s portala.


 • Šalje dadi  dana  04/03/2017  u  18:18
 • Komentar: ha vidim ima tu svega od srba do velkih HDZ-vaca i velkog ratnika paje


 • Šalje Upišite ime  dana  01/02/2017  u  21:55
 • Komentar: stvarno bistro za uredenje ulice . Pa zasto bi nase firme davale novac za to kad ce ga dat EU na osnovi prijavljenog projekta .

  Dodajte komentar

  Upišite riječ koju vidite u slici:

  << Prethodni članak:
  >>Sljedeći članak:
  Vezani članci
  Ključne riječi kao poveznice  Poslovi u Hrvatskoj  |  Posao u svijetu
  Nacionalna evidencija nestalih osoba
  Bjelovarsko-bilogorska županija RRABBŽ Bjelovarski sajam Green Croatia Region Poljoprivredni i tradicijski proizvodi BBŽ Glas koncila Grad Bjelovar